in

Doofpot aanrijding Amsterdams stationsplein gaat verder open

stationsplein amsterdam

Op 10 juni 2017 tijdens de islamitische ramadan reed een man met zijn auto op het stationsplein van Centraal op een groep mensen in. Met als gevolg acht gewonden, waaronder twee zwaargewonden. De politie van de hoofdstad sprak van een incident, dat verder zou worden uitgezocht.

Ook liet hetzelfde politiekorps snel weten dat het niet om opzet zou gaan. Met een in de pers gekomen getuigenverklaring en de naam van de dader stappelen de aanwijzingen zich op dat het hier weleens zou kunnen gaan om een bewuste daad.

De automobilist stond geparkeerd op een plek waar dat niet mocht. Toen agenten de bestuurder aanspraken, ging hij er vandoor er reed in een grote groep voetgangers. Na de botsing hebben agenten de bestuurder aangehouden. De politie ging niet uit van opzet, later liet de politie weten dat de dader diabetespatiënt zou zijn en werd dit als reden aangevoerd voor de botsing. De politie deed tevens een huiszoeking, wat zeer ongebruikelijk actie is voor wanneer het enkel om een ongeval zou gaan.

Het was vervolgens weken rustig zonder bericht vanuit de gemeente Amsterdam. Deze week had de bekende webstek Geenstijl uit het niets een enorme scoop.

https://twitter.com/martijnheeroma/status/900115632108294144

 

De veroorzaker van dit alles bleek Khalid Karmaoui te zijn en hij is geboren in Casablanca te Marokko. We mochten van de politie tot op heden niets weten over de identiteit van deze man en waarom de politie zo geheimzinnig deed, daarover is het enkel speculeren. Daarbij is er veel onduidelijkheid over de beelden van de talloze 's in een rondom de plek waar dit heeft plaatsgevonden.

Gisteren kwam hier nog een opmerkelijk verhaal bij van een ooggetuige die naar voren stapte en wat meer details naar voren bracht en inzicht gaf in de handelswijze van de politie. Ze liet o.a. weten dat ‘Ik zag een auto met topsnelheid op de mensenmassa afgaan …

Ik kan maar één conclusie trekken: we hadden hier te maken met een boze bestuurder.' De politie vond het echter niet nodig zelfs maar haar verklaring op te nemen en liet weten dat alles op camera is vastgelegd.

Kortom; een automobilist uit Marokko die tijdens de Ramadan op een groep voetgangers inrijdt en de politie die de bevolking met een kluitje in het riet stuurt als zou de bestuurder onwel zijn geworden. Oordeelt u zelf en bekijk ook het ooggetuigenverslag op de video hieronder.

Ooggetuige auto-incident Amsterdam Centraal Station, 10 juni 2017

Lees verder bij de Bron: REACT

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
chemtrail21

Vliegtuigstrepen… aan/uit, aan/uit

screenshot 641

Smokkelboten voor de Roemeense kust: een nieuwe “vluchtelingen” route via de Zwarte Zee?