in , ,

Ebola behandeling begraven door Pentagon

Montgomery Granger, een gepensioneerde reserve Majoor van het Amerikaanse leger, vraagt zich af of de Amerikaanse regering een Ebola- zou verbergen om Ebola te kunnen bewaren als een mogelijk bio-wapen.

http://www.theblaze.com/contributions/ebola--and-the-sacrifice-of-the-american-military/

Het antwoord hierop lijkt ja te zijn. De Amerikaanse patenteerde het Ebola-virus in oktober 2009, maar het is boven gekomen dat een behandeling ontwikkeld in 2010 voor twee, verborgen is gehouden.

“De voor antilichaam cocktails zoals ZMapp is” al een paar decennia beschikbaar, “zegt Robert Garry, een professor in de microbiologie aan de Tulane Universiteit. “Dit is iets waarop, gezien de noodsituatie, de overheid wel een beetje sneller op had mogen reageren, eerlijk gezegd.” Hij heeft meer gelijk dan hij weet. De behandeling kwam in de handen van een weinig bekend Pentagon agentschap in eind 2010, en, Bloomberg Businessweek heeft geleerd, dat ZMapp daar op de plank stond te stoffen, wachtend op een contract voor twee jaren. “, adus Businessweek.

http://www.businessweek.com/articles/2014-09-24/ebola-drug-zmapps-development-delayed-by-pentagon-agency

Het artikel vermeldt ook de astronomische bedragen die op zijn gegaan aan “biologische bedreigingsagenten” waaronder Ebola.

Na 2001, is dat budget gestegen van $ 880.000.000 tot $ 1120000000. Sindsdien is ongeveer een derde van de begroting van het Pentagon voor biologische en chemische , ongeveer $ 3900000000 in totaal, gegaan in de richting van een lijst van “biologische bedreiging agenten.” De lijst is Geheim, maar het telt nu 18, op basis van een 2014-analyse door het Amerikaanse Government Accountability Office. Ebola staat vrijwel zeker in dit overzicht en waarschijnlijk bij de top. De Sovjet-Unie had een Ebola-programma, en Aum Shinrikyo, de cultus die het sarin-gas op Tokio losliet, stuurde artsen in 1993 naar wat nu de Democratische Republiek Congo is op een mislukte missie om een Ebola monster te krijgen. ”

Lees verder via World Unity.

 

Foto via NIAID


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grootste financiële schandaal in de Amerikaanse geschiedenis komt aan het licht

Afvalfonds betaalt met belasting geld de afkoopsom statiegeld aan Lidl en Aldi