in ,

ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht

wikimedia eu titanic 01a

Terwijl de focus van zowel als media nog altijd vrijwel geheel is gericht op corona, vinden er op de achtergrond uitermate zorgelijke ontwikkelingen in de plaats, die waarschijnlijk al op de korte tot middellange termijn zeer ingrijpende gevolgen voor onze welvaart en zullen hebben.

De gaat de komende maanden toch weer meer overheidsschuld opkopen, omdat de rente op staatsobligaties weer is gaan stijgen. Ook het feitelijk technisch reeds failliete bankensysteem is door de gefabriceerde corona in nog grotere problemen terecht gekomen.

‘Het enige dat de Europese Commissie nog bij elkaar houdt is de magische geldboom genaamd de ECB,' schrijft analist Alasdair Macleod. Als u ooit twee lessen hebt opgelet bij het vak , behoort u te weten waar zo'n ‘geldboom' altijd onvermijdelijk toe leidt: ‘Dit is een in de maak zijnde horror show.'

De EUSSR is in politiek en financieel opzicht een voldongen feit

Critici omschrijven de Europese Unie vaak spottend als de EUSSR, en daar is zeker anno 2021 niets van overdreven – integendeel. Politiek functioneert de EU al geruime tijd precies zoals de voormalige Sovjet Unie: het Politburo, een ongekozen clubje bureaucraten genaamd de Europese Commissie, bepaalt het beleid, en geeft zijn ‘wensen' (= bevelen) te kennen aan de Europese Raad van regeringsleiders, die er voor de vorm over debatteren, en deze orders vervolgens meenemen naar hun eigen – enkel in naam nog onafhankelijke – landen, waar de tot ‘jaknikkers' gereduceerde parlementen er eigenlijk altijd automatisch een stempel van goedkeuring op zetten.

Om de schijn van een Europese democratie op te houden heeft de EU zelf ook een ‘parlement', waarvan alle leden torenhoge salarissen, en pensioenen krijgen voor het meespelen in dit grote toneelstuk, en het blijven zwijgen over het feit dat ze in realiteit niets, maar dan ook echt helemaal niets in de melk te brokkelen hebben.

De enige keer dat dit parlement ooit ‘macht' leek te hebben was toen het een Europese Commissie naar huis stuurde, maar dat was – zeker achteraf – hoogstwaarschijnlijk gewoon in scène gezet, omdat juist in die tijd het Europese publiek wakker begon te worden voor de ‘socialistische' (in de zin van Marxistische) aard en opzet van de EU.

Afgelopen week nam de ECB in alle stilte de volgende stap naar de onvermijdelijke vernietiging van de , het euro/Target-2 systeem, en zichzelf. De bank besloot namelijk om tegen eerdere aankondigingen in   …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gekken 1560886229

Grote ophef in Frankrijk om 600 miljoen: Nederland geeft bijna 1,7 miljard uit aan consultants, niemand vindt dat erg

4208526321 ee97d51494 wake up

OMT-lid Gommers over corona-maatregelen: ‘Thuisblijven en 1,5 meter was verkeerd’, naar buiten en sporten!