in , , , , ,

Een EU-internet zonder referenties en uploads….. Sloopbeleid maakt websites zoals deze kapot

ec35b10d21f51c3e81584d04ee44408be272e1d310b3194392f0 640 internet

Je hebt het vast gezien, de EU heeft gestemd voor een zeer strenge online copyright wetgeving. Een wetgeving die uitsluitend en alleen in het belang staat van Big Media en de EU-organisatie zelf. Deze wetgeving is op geen enkele manier goed voor de bevolking.

Deze uitspraak van de EU maakt het binnenkort feitelijk illegaal op websites links te plaatsen naar bijvoorbeeld nieuwsberichten of voor websites om reacties te plaatsen van gebruikers. De EU eist hiermee een internet zonder interactie.

Het EU-internet is zonder links

Het EU-internet zonder links. Binnenkort ook op sites als deze geen referenties en links meer bij de berichtgeving. De link-belasting en de eis dat je als website vooraf link-licenties moet gaan afsluiten, maakt het plaatsen van links voor veel sites effectief onmogelijk. Dit effectieve link-verbod is een groot verlies voor het world wide web (www) dat gebaseerd op de hypertext uitvinding juist is gebouwd op linken! Het EU Grootbedrijf wil nu dus het basisprincipe van hypertext wegnemen van internet. De EU gaat proberen te bedrijven zonder referenties? Bijzonder.

Het EU-internet is zonder gebruikersreacties en -uploads

Het EU-internet zonder uploads. Zogenaamde censuurmachines moeten in de toekomst gaan besluiten welke reacties en uploads van gebruikers wel ‘EU-correct' zijn en welke niet ‘EU-correct' zijn. En alles wat niet EU welgevallig is, moet dan automatisch weggefilterd worden. Dit moois komt naar ons toe onder de noemer Censuur door Copyright. Ja, deze EU copyrightwetgeving verplicht tot censuur.

En herinner: kritiek op de EU is ‘hate speech‘ volgens de EU. De EU eist nu reeds dat websites voor EU onwelgevallige berichtgeving binnen het uur verwijderen. De EU heeft met EUvsDisinfo bijvoorbeeld reeds aangegeven dat berichtgeving die pro-Rusland is nepnieuws betreft. En nepnieuws moet van de EU snel weggefilterd worden. Welk type berichtgeving gaat de EU hierna illegaal verklaren?

De EU bepaalt dus mede welke berichtgeving wel of niet door de door hen vereiste censuurmachines van de Big Media partijen komt. Dat is feitelijk wat de EU nu al doet met , Twitter en Google. De EU roept met deze wetgeving die dynamiek af over alles op internet wat te zien is in de gebieden van Europa onderhevig aan de EU-wetgeving.

Wil of kan je als website geen gebruik maken van de censuurmachines van het grootbedrijf en de EU – en dat is een nogal een privacygevoelige constructie uiteraard – dan geldt er met deze copyrightwetgeving feitelijk een reactie- en uploadverbod voor jouw website. Dat, of een weergave-verbod voor landen met EU-wetgeving uiteraard. Als het verkeerd gebruik van twee woorden (!) al een copyright schending kan betekenen en dure boetes kan opleveren, dan is daarmee uiteraard een online reactie-verbod gerealiseerd.

De EU krijgt hiermee meer grip op de publieke opinie

De EU en het grootbedrijf wil met de upload filters dus meer grip krijgen wat in Europa online geplaatst wordt en vooral: wat niet. Kennelijk durft het (EU-)grootbedrijf en de overheid vrije discussie op internet niet meer aan. De angst voor de eigen bevolking zit er kennelijk flink in. Met dit effectieve verbod op uploads krijgt het EU Grootbedrijf, de NL overheid en het media grootbedrijf uiteraard een totalitaire grip op de publieke opinie. (Bericht gaat verder onder de afbeelding.)

no democratic choice

Deze copyright wetgeving is dus wéér een zoveelste voorbeeld van EU sloopbeleid. Het onmogelijk maken van online inspraak, tegenspraak en kritiek. De sloop van het internet dat we nu kennen. Maar dit is slechts een relatief klein onderdeel van het grotere EU-plan, de Ever Closer Union.

Met Creative Destruction naar de Ever Closer Union

De Ever Closer Union betreft uiteraard de gestructureerde sloop van de bestaande samenlevingen op het Europese continent met als doel het EU Grootbedrijf te vestigen als federale overheid van de Verenigde Staten van Europa. Creative Destruction dus, maar dan in het beeld van de EU-grootbedrijflobby.

Creative Destruction: The process of industrial mutation that incessantly revolutionizes the economic structure from within, incessantly destroying the old one, incessantly creating a new one.

Voor een succesvolle Ever Closer Union moet niet alleen internet aan banden. Je herinnert je wellicht de Vier Ouden, dus: weg met de oude Nederlandse gebruiken, de oude Nederlandse cultuur, de oude Nederlandse gewoonten en de oude Nederlandse ideeën. Ofwel: Out with the four oldsin with the EU.

Sloopbeleid overal waar je kijkt

Creative Destruction voor de EU betekent uiteraard het einde van het vrije internet zoals we dat nu kennen. Sloop is immers benodigd (en in EU-ogen gepast) voor het succesvol installeren van het EU-bedrijf als bestuursorgaan met het hoogste gezag op het gehele Europese continent. En die keuze is ook in Nederland reeds voor u gemaakt. Zie hier ook duiding bij de missie van de huidige Nederlandse regering.

De EU is groots voor het grootbedrijf, geweldig voor ongekozen “vertegenwoordigers”, zeer nadelig voor de lokale bevolkingen en de inwoners van het continent.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e830b40a2ff4043ecd0b470de7444e90fe76e6d218b8144191f0c9 640 pensioen

Pensioenfondsen zijn fiks meer kwijt aan…. jawel, BONUSSEN! Een toename van 32%

wzh kraken

LOL: We Are Here kraakt pand naast Amsterdamse wethouder van wonen