in

Eerste Britse in de ruimte weet het zeker: aliens bestaan

Buitenaardse wezens bestaan en leven mogelijk al langere tijd op aarde, alleen kunnen we ze niet zien. Tot die conclusie komt Helen Patricia Sharman, de eerste Britse astronaut, in een interview met Observer Magazine.

,,Aliens bestaan, daar is geen twijfel over mogelijk.’’

De 56-jarige Sharman, tegenwoordig een gerenommeerd scheikundige, schreef in de jaren 90 geschiedenis door als eerste Brit de ruimte in te gaan.

Na achttien maanden trainen in opleidingsinstituut Yury Gagarin Cosmonaut Training Center in Rusland bracht ze als eerste vrouw ooit tijd door in ruimtestation Mir.

Op basis van haar ervaringen in de ruimte is Sharman ervan overtuigd dat de mens niet alleen is in het universum.

,,Zullen ze zijn zoals jij en ik, gemaakt van koolstof en stikstof? Misschien niet. Het is mogelijk dat ze hier nu zijn, maar we ze gewoon niet kunnen zien. Er zijn zoveel miljarden sterren in het universum dat er allerlei verschillende levensvormen moeten zijn die we nog niet kennen’’, stelt ….

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
1 jaar geleden

Geesten zijn een ander woord aliens. God is de hoogste geest. En je hebt goede geesten en slechte geesten. Engelen van God en engelen van satan. De goede geesten kunnen bij hoge nood van een mens zich materialiseren en een mensengedaante aannemen. Slechten kunnen dat niet. Ach, een scheikundige die mij vertelt dat geesten bestaan, dat wist ik al eerder.

demanpieter
1 jaar geleden

Eencellig leven zal men vinden op de manen van Saturnus en op vele plekken in het universum. Intelligent leven zal wrsch. niet te vinden zijn.De scheikundige heeft teveel LSD geproduceerd en geslikt.

Kerstkaarten komen pas in januari aan, ondanks duurdere postzegel: ‘Heel vervelend’, zegt PostNL

Ja hoor daar is er weer één: PvdA-raadslid 010 blijkt verzekeringsfraudeur