in , ,

Eindelijk : Advocaat bindt de strijd aan tegen het (nep)financiële systeem

3548850949 b5123ec360 geld bestaat niet1

scheppen uit het niets

De noodzaak om het geldstelsel te hervormen is groot. Er zijn veel partijen die zich hard maken voor de bewustwording.
Maar tot op heden is er geen enkele partij geweest die ‘het systeem' effectief heeft bevraagd. Brieven aan en overheden worden genegeerd of men wordt met een kluitje in het riet gestuurd.
Er is een procedure nodig waarin banken en overheden ter verantwoording worden geroepen. En daarvoor is een team nodig, een team bevlogen mensen, maar vooral: juristen.
Geldschepping uit het niets, op basis van een leenovereenkomst is NIET ingebed in de .
Stichting R.E.D. beschikt over die juristen. Zowel in de eigen gelederen als paraat om bij te springen bij diverse advocatenkantoren.
mr. Hulleman was initiatiefnemer van Stop de Restschuld, en gaat nu dieper op de materie in.
Met een uitgebreid team wordt de procedure opgetuigd en gestart. Ook werkt dat team aan het duurzame alternatief. Er wordt niet alleen gezegd, ‘hoe het niet moet' , maar er wordt ook een alternatief gepresenteerd in de nabije toekomst.
Wij stellen heel nadrukkelijk geen ‘schuldvraag' maar gaan spreken over het systeem, de nodige hervormingen, maar ook de aansprakelijkheid voor schade, en de rechtsgevolgen die e.e.a. zou moeten hebben.
Uiteindelijk moeten banken en overheden weer dienstbaar worden aan de samenleving. De beste methode daarvoor is om als burgercollectief de nodige stappen te ondernemen. We gaan het vragen aan de controlerende macht: de rechterlijke macht.

De civiele procedure is bedoeld om de illegitimiteit van fractioneel bankieren aan te tonen. Fractioneel bankieren, wat in zijn huidige vorm leidt tot crises, en gigantische schades.
De aansprakelijkheidsstelling is afgeleverd bij het ministerie van Financiën. Geen loze brief, maar een brief waar vervolg aan gegeven zal worden.

De advocaat Sven-Ake Hulleman en de heer Laurens ten Hagen vinden dat het niet langer rechtvaardig is dat banken geld uit het niets scheppen.

Eeuwige slavernij

De crisis die onvermijdelijk was in een systeem van schuld en rente, ontstaat doordat banken en een geldsysteem in stand houden dat voor het overgrote deel neerkomt op eeuwige slavernij. Van iedere euro die u uitgeeft stroomt er een deel naar een kleine groep mensen in onze samenleving. Zij worden rijker en rijker terwijl een middenklasse eeuwig ploetert voor hen. Dat geldsysteem hoort niet bij een democratische . Echter wij hanteren het al veel te lang. En dat terwijl er geen wettelijke basis voor bestaat.

Dagvaarden

Er is al veel over geschreven, maar Stichting R.E.D. (Restschuld Eerlijk Delen) voegt nu de daad bij het woord. “Wij dagvaarden ‘het systeem'. En u bent essentieel. Wij hopen dat u begrijpt dat een vragend en mondig volk het beste is. Hier, nu en direct kunt u het verschil maken. Als individu en in een collectief. Zonder agressie, doch met een zeer serieuze rechtsvraag”, aldus mr. Hulleman.

Waarom zou u meewerken?

Omdat ook u in een wereld wilt leven waar mensen gelijke kansen hebben en het geld terecht komt bij diegenen die het verdienen, en niet bij diegenen die een listig systeem hebben gebouwd.

Wat betekent het om mee te werken?

Wij gaan voorop, en voeren de procedures. Maar iedere brief die wij schrijven, kunt u downloaden en zelf verzenden. Bovendien nodigen wij u uit om alle procedures bij te wonen, en zullen wij gezamenlijk die procedures voeren.

Hoe kunt u steunen?

Op twee wijzen: als u ook wilt dat de procedures tot stand komen, dan kunt u financieel steunen. Thans wordt de procedure door mr. Hulleman gefinancierd, maar steun is welkom. Klik hier voor donaties.

De tweede manier, is inhoudelijk. Kennis nemen van de stukken en deze op eigen naam ook versturen. Om zo het geluid aan partijen als de overheid, banken en centrale banken heel helder af te geven. Eén goede brief kan indruk maken, maar al helemaal als deze duizenden keren verzonden wordt. De eerste brief, gericht aan de minister van Financiën kunt u hieronder downloaden.

pdf

Foto via bobby-james cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3953683451 83f3afbe71 auto schade1

Consumenten hoeven hogere premie voor autoverzekering niet te accepteren

4910678169 3b95ec3c02 water1

Nederlanders drinken te weinig water