in , , ,

Eindelijk komt het volk voor zichzelf op: Ongekende boycot inwoners Hoogeveen tegen Achmea

Ontevreden inwoners van Hoogeveen zijn een boycot gestart tegen Achmea. Een plaatselijke actiegroep, die eerder met succes voor behoud van het plaatselijke Bethesda- streed, roept de bevolking op weg te gaan bij de zorgverzekeraar. Inwoners worden aangespoord voor hun ziektekostenpolis over te stappen naar DSW, een verzekeraar uit Schiedam.

Het is voor het eerst dat ontevreden inwoners zo gericht actie voeren tegen de belangrijkste zorgverzekeraar in hun regio. Achmea, de grootste verzekeraar van , heeft in Hoogeveen een marktaandeel van circa 70 procent.

‘ACHMEA GEEFT ONS GEEN ANDERE KEUS'

Directe aanleiding voor de daadwerkelijke boycot is de manier waarop Achmea wil inkopen bij Zorggroep Leveste Middenveld, de ziekenhuisgroep met klinieken in Emmen, Stadskanaal en Hoogeveen. Actiegroep Bethesda Moet Blijven zegt het gedrag van grote “meer dan zat” te zijn.

Lees verder via nrc.nl.

 

Foto via The Wolf


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belastingdienst kijkt mee in kilometerstand database RDW

Staatssecretaris Wiebes is ongeschikt, informeert Kamer onvolledig over schepen transacties