Er is een kredietcrisis van ongekende omvang in aantocht

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. cornelis1950 schreef:

  In het boek van Dr Rath “de N**i Roots of de EU”wordt een goed beeld beschreven over de richting die de EU op diende te gaan en daarom denk ik dat de problematiek van de huidige EU hier veel mee te maken heeft. Dus deze crisis kan heel goed passen in de verdere ontwikkeling van de EU. Ook het Coudenhoven Kalergi Plan geeft een gevaarlijke ontwikkeling aan die al de natie staten zullen ondervinden ,het z.g vluchtelingen immigratie programma is hiermee ook een onderdeel van.Ben geen doemdenker maar wat er wereldwijd gaande is heeft mij wel te denken gezet en ben niet de enige burger die grote vraagtekens zet wat onze politieke elite voor ons aan het beramen is ! Verder ondersteun ik uw goed geschreven artikel over de mogelijke aanstaande crises waar ik het geheel met u eens ben.

 2. Verraden door medemensen ... schreef:

  De crises is niet ontstaan omdat burgers te veel hebben uitgegeven … want die indruk wordt gewekt.
  Het is ook niet omdat burgers te weinig belasting hebben betaald. Want we hebben veel te veel betaald … en dat geld kwam terecht bij criminele banken en het vaticaan.

  De financiele crisis is ontstaan omdat nog meer geld naar een kleine elite is gegaan. Er is een kleine elite van minder dan 1 % van de mensen die meer dan 95 % van alle goederen bezit … Hoe dat kleine clubje aan dat geld kwam is al verdacht (want het kwam niet van hard werken maar eerder van roven en toeeigenen), maar erger is dat dat groepje criminelen nooit genoeg heeft en nooit genoeg zal hebben.

  Oorlogen als WWI en WWII zijn niet ontstaan door toeval. Ze zijn heel zorgvudlig in scene gezet omdat dat die elite financieel heel goed uitkwam. En heel veel burgers betaalden met hun leven …. terwijl de rijken met genoegen toekeken hoe ze de buit konden binnen halen als na de oorlog alles weer opnieuw moest worden opgebouwd. Denk daar eens over na. En als je het zelf niet mee maakte: jouw en mijn ouders en grootouders hebben het zeker meegemaakt …. en mogelijk is een gedeelte van jouw familie daar bij omgekomen.

  Ik las ergens dat direct na WWII vertegenwoordigers van de elite al weer bijeen kwamen om plannen te ontwikkelen voor de volgende oorlog. Die oorlog zou een andere moeten worden en veel verder gaan dan WWI en WWII …. en in die tijd leven wij.

  Toen grote bedrijven hele produktiestraten naar China brachten, daar goederen lieten maken tegen extreem lage kosten, die goederen naar het westen transporteerden en verkochten tegen westerse tarieven bleef een gigantische marge bij die rijken. Die rijken die ook nog eens belasting ontdoken …
  En zoals bekend is NL een land wat graag bedrijven helpt om belasting te ontduiken. Nee, dat geldt voor vermogende bedrijven. Voor burgers gelden andere regels. Die moeten worden uitgeperst tot de laatste cent.

  De rol van banken mag daarbij absoluut niet worden vergeten. Op meerdere plaatsen is de rol van de Rothschilds genoemd die oorlogen lieten ontstaan omdat dat zo profijtelijk is.
  Vrijwel alle centrale banken zijn Rothschild banken …. Terwijl gelduitgifte een primaire verantwoordelijkheid van overheden en niet van particuliere banken is.
  De afgelopen 20 jaar zijn de rijken enorm veel rijker geworden terwijl de lonen van de werkers en van de middenklasse gelijk gebleven zijn of achteruitgaan zijn. Dat is wat er is gebeurd.
  Het werd de burgers steeds moeilijker gemaakt hun schulden te betalen en om die reden werken mannen en vrouwen vandaag de dag …. Nooit verbaasd geweest hoe dat kan terwijl overel computers en machines de produkten in serie automatische vervaarigen zonder dat daar een mensenhand aan te pas komt?

  Het grote verschil met andere cirises is dat nu veel en veel meer mensen precies weten wat er werkelijk aan de hand is en dat achter een financiele crisis partijen zitten die die crisis bewust hebben veroorzaakt voor eigen gewin. We kennen ze alle bij naam en dit keer zullen zij de dans niet ontspringen.

  En dat doet nog het meeste pijn …. Verraden te worden door medemensen. Tenminste: wij dachten dat het medemensen waren.

Heb jij er iets over te zeggen?