in , ,

De Big Sleep!

3348989

Het is toch wel verbazingwekkend, dat er nog zovele mensen werkelijk waar nog geen flauw benul hebben, van wat er hier allemaal gaande is, ze zien mogelijk wel dat er het nodige niet klopt, maar zullen hier nooit wat mee gaan doen, want zolang hun voedertrog gevuld wordt hebben ze geen reden om zelf eens een keer te gaan nadenken, zolang ze zelf niet de dupe zijn van het systeem blijven ze bij het brood en spelen!

De titel van dit schrijven is afgeleid van een track van het album “New Gold Dream” de Simple Minds, soms zou ik wel eens willen dat ook ik niet de dingen zag zoals ze nu zijn, want het is wel de meest gemakkelijke weg, niet meer te hoeven nadenken en als je tot de conclusie komt, dat er totaal niets van klopt, dat gewoon op zijn beloop te kunnen laten en er uit gemakzucht maar niets meer mee te gaan doen!

Misschien zullen er mensen zijn die mij als columnist enige tijd gemist hebben, ja dat klopt mijn gezondheid liet mij danig in de steek waardoor ik in het ziekenhuis belandde, dat is namelijk het gevaar als je wel nadenkt over hetgeen er momenteel gaande is en dit niet van je af kunt zetten, dan gaat zoiets aan je vreten en het beïnvloed je functioneren, in mijn geval werd ik behoorlijk passief en zelfs depressief!

Mensen die alles maar voor zoete koek slikken en zelf niet meer na willen of kunnen denken, zal dit lot dan ook nooit treffen, ik persoonlijk houd er niet zo van om terug te lopen blikken in de geschiedenis, maar wanneer ik dat dan toch doe, dan vraag ik mij toch werkelijk af waarom men nog steeds een Mark = merkteken Rutte nog steeds nagenoeg ongestoord zijn gang laten gaan met zijn misdaden!

We kunnen natuurlijk onze koppen in het zand blijven steken, maar wat mij betreft ….

Lees verder bij de bron: commonsensetv.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
silhouette of person's hands forming heart

Van zon krijg je kanker, dus smeren maar! Luister vooral niet naar de wappies …

8411330222 a08132cab6 rutte 2

Premier Rutte’s telefoon nu ook al besmet met het Rutte-virus: te weinig geheugen voor herinneringen