in , ,

De EU draait door en gaat 50.000 Afrikanen ophalen

De Europese Unie zou de komende twee jaar minstens 50.000 van de ’meest kwetsbare’ mensen uit Noord- en de Hoorn van Afrika moeten opnemen.

Dat stelt de Europese Commissie voor als onderdeel van een nieuw migratiepakket dat woensdag wordt gepresenteerd. De lidstaten kunnen zich vrijwillig voor opname van vluchtelingen melden en krijgen daarvoor een financiële vergoeding. De commissie zet daarvoor 500 miljoen euro opzij.

Door erkende vluchtelingen direct uit Afrika langs legale weg naar Europa te laten overkomen, vallen zij niet ten prooi aan mensensmokkelaars en hoeven zij hun leven niet te wagen.

’Legale paden’

Het gaat vooral om vluchtelingen uit , Egypte, Niger, Soedan, Tsjaad en Ethiopië. Commissievoorzitter Jean-Claude riep de vorige maand al op om meer solidariteit te tonen met Afrika en ’legale paden’ te openen. De hervestiging van Syrische vluchtelingen uit en het moet ook doorgaan, oordeelt de commissie.

http://www.telegraaf.nl/nieuws/387401/eu-ga-vluchtelingen-uit-afrika-halen

Lees ook eens verder bij de Bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
3 jaren geleden

En het is hier al zo donker geworden!De Eu is een misdadige organisatie!Weg er mee!Wij moeten al 10 jaar op een huis wachten;moeten dat er 20 worden???Over de andere gevolgen nog maar niet te spreken!

Ben Wakker
3 jaren geleden

Waar is deze EU mee bezig? En dat alles zonder enige consultatie met de burgers die uiteindelijk de EU betalen. Het is de hoogste tijd dat de burgers in actie komen tegen deze EU. Ik heb verschillende verklaringen gelezen waarom dit EU bestuur dit wil bereiken varierend van NWO, aliens, Agenda 21, Kalergi Coudenhoven plan etc maar onafhankelijk daarvan ik ben ervan overtuigd dat het niet iets goeds is. Nogmaal de hoogste tijd deze complete waanzin te stoppen.

EU = NWO = NO
3 jaren geleden

Niets zou effectiever zijn als het westen Afrika eens zou helpen op poten te zetten (zoals de Chinezen doen) in plaats van er oorlog te beginnen (Irak, LIbie, Syrie, Jemen, Afghanistan) en mineralen te stelen. De menselijk kant van de zaak kon het westen al die jaren niets schelen. En nu plotselnig wil de EU mensen uit Afrika naar de EU te halen zogenaamd vanwege humnitaire redenen.
Ik geloof er niets van.
En om het volledig duidelijk te stellen: IK HEB GEEN ENKEL VERTROUWEN IN DE EU EN IN OVERHEDEN DAAR WAAR HET HUMANITAIRE REDENEN BETREFT.

Schending privacy maar het kabinet blijft achter DUO staan

[VIDEO] Vreemdeling tegen Antifa: “Alles is sowieso jou schuld, want je bent blank!”