in ,

EU gaat 5 miljard euro ophalen bij het groot techbedrijf voor zichzelf

De EU start, zoals reeds diverse keren eerder onder de aandacht gebracht, met het voor zichzelf innen van belastingen:

De Europese Commissie heeft zijn voorstellen gepresenteerd voor het belasten van grote techbedrijven. De EU gaat de bedrijven tegen een tarief van drie procent belasten en daarmee naar schatting 5 miljard euro per jaar genereren.

De EU start voor zichzelf

Op deze manier vergroot het uiteraard de afstand tussen de macht () en de bevolking, de EU neemt hiermee afstand van de democratische gekozen politici die verantwoording moeten afleggen. Men is voor de inkomsten nu uiteraard minder afhankelijk van de regeringen geworden.

Nu is 5 miljard op de biljoen (!) ogenschijnlijk niet veel, maar met het starten van zelfstandig belasting innen wordt nu wel een hele grote stap genomen! Dit is uiteraard machtsoverdracht. En maar niet dat je inspraak hebt over hoe de EU die 5 miljard gaat besteden.

En omdat iedereen het een prettig idee vindt dat het grootbedrijf zowaar een keer wat belasting moet betalen, krijgt de EU het dus voor elkaar dat ze kunnen beginnen met het zelfstandig innen van belastingen, voor henzelf. Mede mogelijk gemaakt dus door EU-voorzitter die zelfstandig het grootbedrijf hielp grootschalig belasting te ontwijken.

De EU start hiermee nu uiteraard voor zichzelf, de bevolkingen krijgen weer minder inspraak. Verwacht komend jaar ook een belastingaanslag uit de EU op uw deurmat, wellicht wel om de extra kosten van het immigratiebeleid te helpen financieren?

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
STOP DE EU
3 jaren geleden

Voor wie niet door heeft dat hier iets heel erg fouts gaat moet wel erg dom zijn of erg naief zijn …. Het is de hoogste tijd dat burgers meer actief stelling nemen tegen de EU want deze weg leidt naar zeer grote problemen in de toekomst. Een toekomst die 99 % van de bevolking niet wil …. Veel mensen hebben vanaf het begin hier tegen gewaarschuwd …. ze hebben helaas gelijk gekregen ….

Officiële uitslag referendum over ‘sleepwet’ op 29 maart. Datacenter BIT stapt naar rechter om Wiv ongeldig te laten verklaren

“Russische beïnvloeding” in verkiezingen en nepnieuws komt uit… het VK