in ,

EU: Immer Meer Belasting!

Via het contactformulier werd ik geattendeerd op de EU link belasting, het betreft uiteraard weer een volledig gestoord idee van ongekozen EU carrière politici op zoek naar macht en .

De EU link belasting: u weet wel, als Google bijvoorbeeld linkt naar een site als de Telegraaf, dat Google dan geld (belasting) betaalt aan de Telegraaf. Volstrekt achterlijk, maar dit is dus een bewust gekozen doelwit voor de EU.

Dit is vanwege de belangen van de grote uitgevers uiteraard, de EU is immers gelijk aan het Europese grootbedrijf. Dit betreft uiteraard een nieuwe EU-copyrightwetgeving, zowel de copyrightmaffia als de EU scoort daarmee dan weer opnieuw een overwinning op de samenleving als geheel. De EU Link Belasting dus.

Ook het overnemen van een stukje tekst (snippet) als toelichting bij de link, wordt dan uiteraard strafbaar en belastbaar. Een serieus dom idee uiteraard, dat steeds maar niet weg gaat, want: de EU heeft uiteraard een nagenoeg eindeloos lange adem op uw en mijn . Dit doldrieste idee van de EU is uiteraard ook desastreus voor sites als Hoezithetnuecht en Nieuwemedianieuws en het gehele alternatieve nieuwscircuit die de gestoorde voorbeelden van de grote media willen aanhalen.

Dit is uiteraard geen nieuw idee van de EU, maar het gaat ook niet weg. Er zijn er dus initiatieven die de link moeten redden, zoals: Stop the link tax en Save the link.

De EU: Ein Volk, Ein Reich, Ein Markt.

Een ander mooi voorbeeld hoe de EU macht aan het grijpen is, innovatie aan het slopen is en ons slecht materiaal wil opdringen, is het plan van de EU om het vrije internet te transformeren naar Eén Digitale Markt, de zogenaamde ‘Digital Single Market’. U weet wel: Ein Reich, Ein Volk, Ein Digitalmarkt dus. De vrijheid van het grotendeels nog decentrale internet is bedreigend, die moet uiteraard beperkt worden… door de EU uiteraard, en uiteraard vooral met nieuwe EU-wetgeving geldend in heel .

En nu moeten Amazon Video en Netflix het ineens ontgelden. Niet alleen moet minimaal 20% (precies percentage nader te bepalen) van het aangeboden materiaal van Europese (lees EU) origine zijn, ze moeten ook belasting gaan betalen per getoonde niet Europese – zogezegd om meer Europese video mee te sponsoren. De EU fungeert steeds weer als het ene totalitaire belastinggeldrond-pomp-station. Ondertussen had EU voorzitter Juncker in Luxemburg natuurlijk wel met Amazon dealtjes gesloten dat Amazon nagenoeg geen belasting hoeft te betalen in Europa, belastingontwijking geregeld door de EU keizer himself!

De EU is uiteraard uit op het formeren van de Ein Belastingmarkt, alles moet immers totalitair geïntegreerd, en wel bij de EU, inclusief uiteraard de belastingen. En hoewel Juncker zelf grootschalig belastingontwijking mogelijk heeft gemaakt in Europa, wordt belastingontwijking door Juncker en de EU nu aangegrepen om een EU-breed geintegreerd belastingsysteem te introduceren! Je ziet het: PRS in optima forma.

Elke maatregelen die de EU neemt is weer een klein stapje naar die volledig geïntegreerde markt in de handen van ongekozen EU ‘ambtenaren’ die aan geen enkele bevolking verantwoording hoeven af te leggen. moet gewoon ophouden te bestaan en wel zo snel mogelijk: de EU moet boven alles! (Waar kennen we dat toch van!?)

Al die prachtige resultaten van het ongewenste EU-beleid

Het eindresultaat van deze prachtige EU maatregelen?

Eens kijken: diensten als Netflix worden duurder, we krijgen ofwel meer inferieur videomateriaal opgedrongen ofwel minder videomateriaal toegankelijk uit de VS en het overige niet-EU buitenland. Linken naar andere sites en link aggregatie wordt verboden op straffe van belasting, de alternatieve media krijgen het dus moeilijker, er wordt immer meer belasting (en dat is uiteindelijk wel gewoon uw geld) rondgepompt door de EU, tegelijkertijd wordt er weer een flinke stap gemaakt naar totale integratie en volgend daarop uiteraard destructie van de lidstaten.

Uw inspraak bij de EU is uiteraard ongewenst en feitelijk ook onmogelijk, dus ook die verdwijnt steeds verder parallel aan de verdwijnende Nederlandse soevereiniteit.

Wat vreemd dat de bevolkingen steeds maar niet enthousiast worden van de EU, niet? Hè, maar laten we het goede van de EU niet vergeten: U kunt namelijk wel mooi goedkoper mobiel bellen in het buitenland! Wat zijn wij de EU toch dankbaar! (NOT!)

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Derek Bridges cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dijsselbloem kondigt verdere EU-integratie aan na mogelijke Brexit

Documentaire over de voedingsindustrie: Fed Up