in ,

EU helpt met werkloosheid NL met 1 miljard, weggegooid geld Kabinet wil alleen afbreken

De Europese Commissie is verheugd over de goedkeuring van het Nederlandse nationaal operationeel programma voor de uitvoering van het Europees Sociaal Fonds voor de periode 2014-2020. In het programma, dat 1,014 miljard behelst (waarvan meer dan 500 miljoen euro uit de -), worden prioriteiten en doelstellingen aangegeven met het oog op het versterken van de in alle regio's van en het bereiken van de Europa 2020-doelstellingen van slimme, duurzame en inclusieve groei.

Commissaris voor Werkgelegenheid, Sociale Zaken en Inclusie, László Andor, merkte op: “Het verheugt me dat Nederland sociale uitsluiting bestrijdt door een groot deel van de ESF-middelen te benutten om de mensen die het op de arbeidsmarkt het moeilijkst hebben, een baan te helpen vinden.”

Op 22 augustus 2014 heeft de Commissie de partnerschapsovereenkomst met Nederland voor het gebruik van de Europese structuur- en investeringsfondsen in dat land in de periode 2014-2020 goedgekeurd (IP/14/941). Het ESF is goed voor 50 % van de totale financiering van het cohesiebeleid die aan Nederland is toegewezen.

Lees verder via EUROPA – PRESS RELEASES

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldig, speciaal voor het stemvee: ‘Stemfie’ blijft toegestaan

Burgerinfiltrant over omstreden ‘deals’ met justitie