in , , , ,

EU propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen: Wees welkom in Europa, wij hebben jullie dringend nodig

unnamed

Aantal dat op bootjes de Middellandse Zee opgaat dankzij aanmoedigend beleid met 30%  toegenomen – Europese politici beginnen te pleiten voor opvang in de Sahara, precies de reden waarom de kabinetsformatie met GroenLinks is mislukt.

Mensen die nog altijd weigeren te geloven dat de ‘vluchtelingen' niet toevallig is ontstaan, maar een doelgerichte, door de EU gewenste mosliminvasie is, kunnen met eigen ogen op deze door Brussel gesponsorde videocartoon van de Franse tak van Zonder Grenzen zien hoe moslims worden opgeroepen zich aan de grenzen van Europa te melden, omdat ze ‘van harte welkom' zijn, en werkgevers ‘jullie dringend nodig' hebben.

 

De realiteit is u inmiddels wel bekend: minimaal 90% zijn economische migranten, en minimaal een even groot percentage wordt permanent afhankelijk van uitkeringen, waardoor de bom onder onze snel onbetaalbaar wordende sociale zekerheid al over enkele jaren zal ontploffen. En dat vinden de grote werkgevers wel prima, want dat betekent een ongelimiteerde keus aan spotgoedkope arbeidskrachten.

Vorig jaar loofde het Franse Européens Sans Frontiers (Europa Zonder Grenzen) een prijs uit voor de beste korte film over het thema ‘Europa en Migratie'. De winnende video werd ondertussen geproduceerd met behulp van geld van de EU, de Franse regering en Fondation Hippocrène, een aan George Soros verwante extreemlinkse globalistische NGO.

‘Wees welkom in Europa, wij hebben jullie dringend nodig'

Het in het Frans, Engels, Duits en natuurlijk Arabisch opgenomen animatiefilmpje ‘Eurodame, Help!' begint in een oorlogsgebied waar een moslimgezinnetje besluit te vertrekken. Bij de ‘Frontex' grens met Europa worden ze teruggestuurd, maar dan verschijnt er een fee, compleet met EU vlag op haar borst, die ervoor zorgt dat ze met een vliegend tapijt over de grenzen heenvliegen en veilig in Europa landen, waar ze door iedereen van harte welkom worden geheten. De man krijgt meteen van een werkgever te horen dat hij ‘heel dringend nodig' is.

De commentaren bij het filmpje zijn vrijwel uitsluitend bijzonder negatief en wijzen onder andere op de dankzij migranten geëxplodeerde criminaliteit (‘rapefugees', e.d.). Ook is er van een actieve grensbewaking door Frontex geen enkele sprake, mede omdat het ‘vliegende tapijt' in realiteit al bestaat in de vorm van de tientallen schepen van Europese (en ook Nederlandse) hulporganisaties die met medeweten, toestemming en financiële steun van Brussel al tienduizenden migranten pal voor de kust van Afrika hebben opgehaald, en hen als ferrydiensten of ‘watertaxi's' naar Europa hebben gehaald.

Aanmoedigend beleid heeft effect: migrantenstroom 30% toegenomen

Het aanmoedigende ‘beleid' van de EU mist zijn uitwerking niet, want steeds meer migranten wagen de overtocht over de Middellandse Zee, die voor de meesten slechts luttele kilometers per bootje hoeft te worden gemaakt, omdat ze –onder andere via telefonisch contact- door de Europese hulporganisaties rechtstreeks naar de wachtende ‘ferry'schepen worden gestuurd. Tussen januari en april werden zo al 37.200 Afrikaanse migranten naar Italië gebracht, 30% meer dan een jaar geleden.

Hoge EU diplomaten luiden weliswaar de alarmklok dat ‘de EU niet voorbereid is op een nieuwe vluchtelingengolf', maar dat is slechts voor de bühne. In werkelijkheid werken alle Brusselse instanties volop mee aan een aanhoudende migrantentsunami, waarmee de islamisering van ons werelddeel onomkeerbaar moet worden gemaakt.

Kabinetsformatie geklapt omdat GroenLinks opvang in de regio afwijst

Duitse en Oostenrijkse parlementariërs, ook van de gevestigde partijen, beginnen inmiddels openlijk te pleiten voor opvang in de regio, een Turkije-achtige afspraak voor Afrika, zodat de migranten al in de Sahara worden ondergebracht, zodat ze niet langer naar de kust gaan.  (2)

Dit zou exact de reden zijn geweest waarom de kabinetsformatie tussen , CDA, en GroenLinks is geklapt. GL is mordicus tegen verplichte opvang in de regio, en wil de immigratie juist zo goed mogelijk ‘organiseren', dat is: iedereen die hier maar wil komen met schepen en vliegtuigen laten ophalen, ongeacht het aantal, ongeacht de kosten, en ongeacht –of zelfs vanwege– de enorme en permanente gevolgen voor onze samenleving.

Bronnen:

(1) Compact-Online
(2) Welt

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gore

Nieuwe NASA data: Niets aan de hand met het poolijs

image

Ook suikervervangers verdacht als oorzaak van obesitas en diabetes