in

Eurocommissaris Financiën zegt: Europa heeft geen ‘Plan B’

6171982344 be2d9cb490 EU euro1

Wat zijn ze geweldig, onze ongekozen eurocommissarissen! Ze maken de dienst uit zonder enige inspraak. En grote macht vereist uiteraard grote verantwoordelijkheid. De Franse Eurocommissaris van Economische Zaken (de Federale Minister van Financiën dus) komt nu speciaal in het nieuws te zeggen dat er geen enkel backup-plan is voor wanneer het mis gaat met de Euro:

De Europese Commissie heeft geen ‘Plan B’ klaarliggen voor het geval Griekenland de eurozone moet verlaten.  Dat zegt de eurocommissaris Pierre Moscovici (Economische Zaken). Moscovici zegt dat hij het bekijken van zo’n plan heeft verboden. “Er is geen Plan B. Als er zo’n plan zou zijn, zou het betekenen dat we geen vertrouwen hebben in Plan A”, aldus de Fransman.

De Europese Commissie heeft het verboden om een reddingsplan paraat te hebben voor wanneer het compleet misgaat met de euro. Een kansloos experiment, verplicht zonder plan voor wanneer het mis gaat. Een knap stukje schepen verbranden weer, in combinatie uiteraard met een 100% There Is No Alternative (TINA) garantie.

Fijn, het leven in een kansloze dictatuur, niet? Geniet u er ook zo van!

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15642300222 f5f29829d0 bankieren

Bankieren is “niet” verplicht: Je Privacy ‘vervalt’ bij een onjuiste bankstorting

5322768275 2bb5acde6b zonsverduistering

Grootste zonsverduistering van het decennium aanstaande