in

Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven, maakt vaccin onmogelijk

Dr. Stoian Alexov, president van de Bulgaarse pathologen vereniging BPA, lid van het adviesorgaan van de European Society of Pathology (ESP) en hoofd van de afdeling histopathologie van het Oncologie in Sofia, zegt dat autopsieën in diverse Europese landen hebben uitgewezen dat helemaal niemand aan Covid-19 is gestorven.

Bij niet één slachtoffer, of dat nu een Duitser, Fransman, Zweed of Italiaan was, werden specifieke -CoV-2 antistoffen aangetroffen. Mede hierom denkt Alexis dat het op dit moment ‘onmogelijk’ is om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen.

De top patholoog fileerde daarom de , die hij ‘een criminele organisatie’ noemt vanwege het wereldwijd zaaien van paniek zonder dat er ook maar enig onafhankelijk verifieerbaar bewijs is geleverd dat er inderdaad sprake is van een pandemie.

‘De WHO creëert wereldwijde chaos, zonder echte feiten te hebben van wat ze zeggen.’

‘Alle pathologen eens: niemand is gestorven AAN corona’

Dr. Alexov deelde zijn onthutsende bevindingen op 13 mei in een interview met dr. Stoicho Katsarov, voormalig onderminister van Volksgezondheid en tegenwoordig voorzitter van het Centrum Bescherming Burgerrechten.

In dat interview legde Alexov uit dat er al tijdens een ESP webinar over Covid-19 op 8 mei, toen het hoogtepunt van corona al enkele weken achter de rug was, consensus in de Europese vakgroep was dat corona in niet één geval als de doodsoorzaak kon worden aangewezen.

‘De belangrijkste conclusie (tijdens de webinar op 8 mei) was dat de autopsieën in Duitsland, Italië, , Frankrijk en Zweden niet aantonen dat het virus dodelijk is. Wat alle pathologen zeiden is dat er niemand is die is gestorven aan het coronavirus.

Ik herhaal: niemand is gestorven door het coronavirus

Met griep kunnen we …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Dus, pure dictatuur en slavernij

Reivi
10 maanden geleden

Waar zijn deze mensen dan aan gestorven?
Een zomer griepje?
Er zijn ook jonge relatief gezonde mensen doodgegaan.
Of er moet nog een andere mystieke ziekte rondwaren in de wereld.
Of we worden allemaal belazert.

Carla van den Nouland-Roels
Antwoord aan  Reivi
10 maanden geleden

Daar ben ik ook wel benieuwd naar dan, wel toevallig zoveel mensen tegelijk, in t ziekenhuis op de IC…

william warbout
Antwoord aan  Reivi
10 maanden geleden

Helemaal waar. Laten wij onze vrijheid niet inruilen voor angst van een regime want dat is misdadig tegen de menselijkheid. Helaas zijn er nog mensen die slapen.

ruth zange
Antwoord aan  Reivi
10 maanden geleden

Als je nog helder kunt nadenken en het virus je hersencellen niet heeft aangetast snap je toch wel dat we al maanden worden voorgelogen!? Als je zelf onderzoek hebt gedaan kan je alleen maar tot deze ene conclusie komen. CV19 was slechts een testcase. Er staat iets veel groters op de rol waar we ons serieus zorgen over moeten maken. De-populatie is immers het doel van de WHO, lees Bill Gates? Hou je ogen en oren open en trap zeker niet in het vergif wat ze je willen inspuiten.

Corina Bla
10 maanden geleden

haha echt he de rijke verdienen hier miljarden mee en wij klootjesvolk geloven werkelijk alles en kunnen/mogen zelf niet meer nadenken, dit is exact wat de machten in de wereld voor ogen hadden, geld geld geld en minder bevolking. of het nou corona is of iets anders duisters, kloppen doet het al tijden niet meer.

Willem Warbout
Antwoord aan  Corina Bla
10 maanden geleden

Inderdaad. Foute mensen zoals het regime moeten worden berecht.

i searche for freedom!
Antwoord aan  Corina Bla
7 maanden geleden

het volk is geprogrammeerd, om alles te geloven, zonder wet ieder een muilkorf op in de auto en buiten , en zo zouden ze ook een spuitje willen van de grote NSB leiders ! Wordt volgend jaar VVD daar kan ik van uit gaan, want stemmen werkt niet!

het probleem blijft toch wel… wordt tijd dat mensen naar den haag trekken! en ze weg trappen ook met hun familie! uit nl, en dan die mensen aan strop hangen!

ron K
10 maanden geleden

WHO is van B.G. en die heeft maar EEN doel en dat is vaccins verkopen en geld verdienen tevens moet de totale wereldbevoling met 90% naar beneden ivm vervuiling en voedsel tekorten , trek zelf je conclusie

Sylvie
10 maanden geleden

Er zijn mensen gestorven door de eigen cytokines reactie naar aanleiding op een covid infectie. Hoe sterker uw lichaam reageert, hoe meer cytokines. Aan de beademing geraken geeft ook longproblemen en ouderen kunnen na lange tijd niet meer zelf spontaan ademhalen en sterven ook.

Klaas
10 maanden geleden

Interessant dat ook op alternatieve media sites zoals deze niemand het over Bechamp en Pasteur heeft… de onzin van virussen. Duik er eens in mensen: de fraude van Pasteur. Goed boek over het onderwerp: “Bechamp or Pasteur?” van Hume.

Terwijl iedereen met vakantie gaat wordt de coronawet met alle stompzinnigheid in elkaar geknutseld

Donald Trump ‘kreeg’ zijn Melania via Jeffrey Epstein