in ,

Terwijl iedereen met vakantie gaat wordt de coronawet met alle stompzinnigheid in elkaar geknutseld

Belangrijke besluiten worden vaak genomen op een moment dat niemand kijkt of druk bezig is met andere dingen.

Daarom is de vrijdag, net op het moment dat heel veel landgenoten met vakantie gaan, een heel goed moment om een belangrijk besluit te nemen over de New World Order wet, ook wel coronawet genoemd.

Wanneer je een aantal zaken op een rijtje zet, dan lopen de koude rillingen je over de rug.

Er zijn dit jaar minder mensen doodgegaan aan de gevolgen van corona (6.132) dan aan de griepepidemie (8.600) van het seizoen 2014/15. Er zijn dit jaar minder mensen doodgegaan aan de gevolgen van corona (6.132) dan aan de griepepidemie (9.444) van het seizoen 2017/18.

Gaan wij nu speciale herdenkingsdagen maken voor de griepslachtoffers uit die jaren? Natuurlijk niet, doe niet zo gek, er gaan ieder jaar mensen dood aan de griep, dat is heel normaal.

Na de zomer komt er een landelijke dag waarop stil zal worden gestaan bij al het coronaleed. Dat heeft premier vanmiddag gezegd tijdens zijn wekelijkse persconferentie. ,,Het zal een dag zijn waarop we gezamenlijk terugkijken”, aldus Rutte. ,,Een dag waarop we meeleven met betrokkenen. Vooral hen die te maken hebben gehad met verlies. Waarbij we gezamenlijk terugkijken en ook hoopvol vooruitblikken. Eigenlijk is daar geen tijd voor geweest en die is er eigenlijk nog steeds niet, maar die moet er wel komen.”

Waarom zien de mensen niet op wat voor stompzinnige manier de overheid bezig is de bevolking te misleiden? Waarom is het voor de meesten zo moeilijk om zelf eens na te gaan denken?

Lees deze post ook eens:  Weer een stapje verder: Overheid wil speciale corona-app met 'test-paspoort'

Klaarblijkelijk heel moeilijk want anders zou het hele land echt krom hebben gelegen van het lachen om een corona herdenkingsdag te houden, kranten zouden weigeren dit soort onzin-berichten te plaatsen en de regering zou per aanstaande maandag permanent met vakantie kunnen.

Welk normaal denkend mens accepteert het volgende soort idioterie?

De eredivisie gaat op 12 september weer van start.  benadrukte dat spreekkoren, gezang en hard juichen nog verboden zijn wegens het risico op de verspreiding van het coronavirus. Hij opperde het gebruik van een toeter, of het zachtjes roepen van ‘hoera’ als een favoriete club scoort.

En toch wordt dit soort onzin door de media gepubliceerd alsof het iets echts is. Alsof er mensen ziek kunnen worden als een voetbalsupporter juicht omdat zijn club een doelpunt heeft gescoord. In een normaal land zou na het maken van dergelijke opmerkingen worden afgevoerd in een dwangbuis.

Lees deze post ook eens:  ‘Dus het was een hoax?’ Journalist schrikt van de echte corona cijfers

Toch gebeurt dat niet en wijzen de peilingen uit dat deze man volgend jaar opnieuw met een overweldigende meerderheid zal worden gekozen. Wie is er nu eigenlijk gek. Is dat de malloot die bovenstaande onzin uitkraamt, of het is het het volk dat hem opnieuw gaat kiezen?

De Japanners zijn een heel gewillig volk, dus zijn ze daar nu het toppunt van idioterie aan het testen. Proberen uit te vinden hoe ver je kunt gaan met mensen voordat er ergens een belletje gaat rinkelen. Heel ver, zoals blijkt uit het volgende bericht:

Japanners mogen niet ’schreeuwen of gillen’ in de achtbaan. Het pretpark lanceerde een #Mao-campagne (#serieusgezicht) waarin bezoekers een konden plaatsen op sociale media waarin ze gemaskerd en zo stil mogelijk een ritje maken. Daarmee waren gratis kaartjes te winnen. De campagne sloeg aan, al waren sommige bezoekers nog steeds niet overtuigd van de richtlijnen, aldus een woordvoerder tegen The Guardian.

Dan gaat de komedie in ons land zelfs zo ver dat er een speciale noodlijn voor het RIVM in het leven is geroepen waar mensen terecht kunnen met vragen over het “killer virus”. In de onderstaande hoor je hoe Sandra van CommonSense TV gebruikt maakt van die mogelijkheid, maar onmiddellijk te horen krijgt dat het RIVM gesloten is voor normale mensen.

Lees deze post ook eens:  Noorse wetenschapper fluit Van Dissel terug na citeren onderzoek nut van mondkapjes

Daar sta je dan, maar gelukkig laat de dame zich niet afschepen en blijft doorvragen over waar ze bij het RIVM precies die informatie kan vinden die aantoont hoe dodelijk dit virus dan wel niet is. Hoe dat afloopt is te horen in de volgende video. Serious?!

https://youtu.be/MydutMaRvgs

Nu dus ook het RIVM klaarblijkelijk niet weet hoe dodelijk het covid-19 virus dan wel precies is, is het al helemaal onvoorstelbaar dat het er toch een coronawet ……

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
1 jaar geleden

Ook ik wist niet dat de corona wet al is doorgevoerd.

i searche for freedom!
Antwoord aan  Ster
11 maanden geleden

die is nu door de eerste kamer heen !

je hoort er niks over maar zo spellen ze!

ze laten je lekker in Angst leven voor een virus!

en je kan niet meer na denken dat je eigenlijk genaaid wordt…

toch is dit best jammer dat mensen te lang in die angst zitten…

en die labels plakken op mensen die het zien….

erg somber…

maar goed het enige wat u kunt doen is koop eten en andere middelen die helpen voor de overleving…

Wilma
1 jaar geleden

En DAT noemt zich een “volksvertegenwoordiging”! Het is niets meer of minder dan een staatsgreep door een stelletje machtswellustelingen, die de bevolking als slaven wil hebben. Dit gaat uit de klauwen lopen, want de bevolking zal die dictatuur niet pikken, vooral omdat dat hele corona een grote stinkende beerput gevreëerd door de NWO.

i searche for freedom!
Antwoord aan  Wilma
11 maanden geleden

ik hoop wel dat je dan weet wat hier achterweg gaat komen???

ik hoop van wel omdat je dit er bij haalt.

advies koop eten en sla dit op !

en denk aan u zelf en de mensen die u hulp nodig gaan hebben ! samen sterk!

Twitter meet met twee maten: ‘Rechts-extremistische accounts geblokkeerd, maar links heeft vrij spel’

Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven, maakt vaccin onmogelijk