in , ,

Even lachen/schamen/verbazen: Opa Opstelten gaat op internet met zijn computer

5470162273 28d7f1a4e0 opstelten

Uit het PowNews van 27 oktober 2014: Ome Ivo Opstelten heeft weinig op met nieuwe techniek, zo ondervond Sanae Orchi.

Totaal ongeschikt dus deze ouwe opa. Het is toch verontrustend dat deze man niet eens weet wat een browser is. Maar wel mee beslist over zaken als: Het verzamelen van reisgegevens, Cybersecurity, Gezichtsherkenning drones, Decryptie bevel, Terug hacken door de politie, Electronisch strafdosier etc.

Hij heeft er geen bal verstand van duidelijk. Maar dat hoeft ook niet want hij moet waarschijnlijk gewoon braaf doen wat amerika ons allemaal aanpraat. Lekker alles en iedereen 24/7 in de gaten houden en alles opslaan.vanwege terrorisme. In amerika blijkt het niet te werken. Maarja deze man is zo corrupt als de pest net als die teven en plasterk. Ze liegen bedriegen en graaien naar geld. Maar dat lijkt standaard te zijn in de politiek. Het lijkt soms wel alsof de normale mens niet in de politiek kan komen.(comment)

Lees verder via YouTube.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
42c425f48d4a461f34c2817d 640 gevangenis

De werkloze gevangen in systeem van vernedering en intimidatie

927165131 34e6f7381a Massoumeh Ebtekar

Vice president Iran: “CIA achter Islamitische Staat”