in

Fabrikanten hebben via de achterdeur geregeld dat zij niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade door corona vaccins

53e3d0414253a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d762f7ad39248 640 vaccin

Vaccinfabrikanten zoals AstraZeneca scheppen er inmiddels openlijk over op dat ze wettelijk nergens voor aansprakelijk kunnen worden gesteld als hun coronavaccins schade aan de volksgezondheid aanrichten.

Ondanks het feit dat er van een pandemie geen enkele sprake meer is, en het aantal IC-opnames en doden wereldwijd amper de aantallen van een gewone griep benadert, lijken de meeste landen nog steeds vast van plan om hun complete bevolking desnoods met dwingende maatregelen in te enten.

Deze uiterst kwalijke, giftige combinatie voedt complottheorieën dat deze vaccins in werkelijkheid zullen worden gebruikt om het ‘heilige’ einddoel van de internationale klimaatsekte te realiseren, namelijk het ‘opruimen’ van miljarden mensen.

Het internationale persbureau Reuters berichtte op 30 juni dat AstraZeneca van ‘de meeste landen waar het overeenkomsten mee heeft bescherming heeft gekregen voor toekomstig schadeclaims in verband met hun Covid-19 vaccin.’

RIVM misleidt Nederlandse bevolking

De Verenigde Staten hebben sinds 2005 al een wet (PREP) waarmee producenten tijdens een publieke gezondheidscrisis worden vrijgesteld van aansprakelijkheid.

Op de website van het Nederlandse RIVM en het Rijksvaccinatieprogramma wordt keer op keer benadrukt hoe veilig vaccins zouden zijn, en dat alle twijfels ongegrond zijn. Waarom dan (voor zover wij konden ontdekken) helemaal niets over eventuele aansprakelijkheid? Daar geeft het RIVM een even simpel als onrustbarend antwoord op: omdat ‘wetenschappelijk onderzoek’ zou hebben uitgewezen dat vaccins geen ernstige, blijvende gevolgen voor de gezondheid hebben.

Dat is een glasharde leugen. Het rijk heeft onlangs tientallen miljoenen euro’s uitgetrokken om de ouders van zo’n 7000 Nederlandse kinderen schadeloos te stellen, omdat die na het Mexicaanse griepvaccin in 2009 narcolepsie hebben gekregen.

Bovendien zijn er al vele honderden onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken geweest waarmee de gevaren dat vaccinaties blijvende schade kunnen aanrichten, ondubbelzinnig zijn aangetoond.

Het RIVM baseert zich klaarblijkelijk uitsluitend op de ‘wij van wc eend’ onderzoeken van …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zwarte piet huilt

Is corona de doodsteek voor zwarte piet? Nu al streep door Sint-intochten

smartHome emfRadiation 20170830 1024x573 1 1024x573 1

Microfoons die naar meer luisteren dan de gesproken opdrachten met Google