in

Fabrikanten hebben via de achterdeur geregeld dat zij niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade door corona vaccins

Vaccinfabrikanten zoals AstraZeneca scheppen er inmiddels openlijk over op dat ze wettelijk nergens voor aansprakelijk kunnen worden gesteld als hun coronavaccins schade aan de volksgezondheid aanrichten.

Ondanks het feit dat er van een pandemie geen enkele sprake meer is, en het aantal IC-opnames en doden wereldwijd amper de aantallen van een gewone griep benadert, lijken de meeste landen nog steeds vast van plan om hun complete bevolking desnoods met dwingende maatregelen in te enten.

Deze uiterst kwalijke, giftige combinatie voedt complottheorieën dat deze vaccins in werkelijkheid zullen worden gebruikt om het ‘heilige’ einddoel van de internationale klimaatsekte te realiseren, namelijk het ‘opruimen’ van miljarden mensen.

Het internationale persbureau Reuters berichtte op 30 juni dat AstraZeneca van ‘de meeste landen waar het overeenkomsten mee heeft bescherming heeft gekregen voor toekomstig schadeclaims in verband met hun Covid-19 vaccin.’

misleidt Nederlandse bevolking

De Verenigde Staten hebben sinds 2005 al een wet (PREP) waarmee producenten tijdens een publieke gezondheidscrisis worden vrijgesteld van aansprakelijkheid.

Op de website van het Nederlandse RIVM en het Rijksvaccinatieprogramma wordt keer op keer benadrukt hoe veilig vaccins zouden zijn, en dat alle twijfels ongegrond zijn. Waarom dan (voor zover wij konden ontdekken) helemaal niets over eventuele aansprakelijkheid? Daar geeft het RIVM een even simpel als onrustbarend antwoord op: omdat ‘wetenschappelijk onderzoek’ zou hebben uitgewezen dat vaccins geen ernstige, blijvende gevolgen voor de gezondheid hebben.

Dat is een glasharde leugen. Het rijk heeft onlangs tientallen miljoenen ’s uitgetrokken om de ouders van zo’n 7000 Nederlandse kinderen schadeloos te stellen, omdat die na het Mexicaanse griepvaccin in 2009 narcolepsie hebben gekregen.

Bovendien zijn er al vele honderden onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken geweest waarmee de gevaren dat vaccinaties blijvende schade kunnen aanrichten, ondubbelzinnig zijn aangetoond.

Het RIVM baseert zich klaarblijkelijk uitsluitend op de ‘wij van wc eend’ onderzoeken van …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Als je het ziet dan snap je het !!
10 maanden geleden

Van overheden en instanties als RIVM (en er zijn er nog heel veel meer) die betaald worden door de burgers mag verwacht worden dat zij de belangen van de burgers en de maatschappij behartigen. Daarvoor zijn zij opgezet en daarvoor worden zij door de burgers duur betaald.

In de afgelopen decennia zijn corporaties en banken enorm gegroeid in grootte en kapitaal en deze partijen zijn zich gaan gedragen als aasgieren die uitsluitend uit zijn op eigen belang en winst maken zonder te letten op enig ander effect. En wanneer geld in het spel is volgt al heel snel macht ….

Het grote probleem is dat overheden wereldwijd onder druk van bovengenoemde partijen volledig zijn bezweken (eigenlijk is het vanaf het begin al fout gegaan zoals de Rothschild centrale bank door Willem III) en samen met corporaties en banken nu tegenover de burgers zijn komen te staan.
Waarbij ook nog moet worden vermeld dat de MSM in handen zijn van een elite die in fetie bepaalt wat er in kranten en op TV wordt gepresenteerd.

Een lastige situatie die alleen op te lossen is als de burgers zien en begrijpen wat er aan de hand is en het malafide gedrag van overheden, coporaties, banken, MSM en partijen als de Khazarische maffia (die achter heel veel zaken zitten zoals Rothschilds) niet meer accepteren. Een groot voordeel: WIJ ZIJN VERRE IN DE MEERDERHEID !!!

PS: Steun JD want hij doet prima werk !!!!

Is corona de doodsteek voor zwarte piet? Nu al streep door Sint-intochten

Microfoons die naar meer luisteren dan de gesproken opdrachten met Google