in

“False Flag” Aanslag op Nederlandse trein- en metrostations dreigt

3818850681 a570db1ff5 false flag1

Nederland is een belangrijk doelwit geworden voor jihadisten. Radicale moslimstrijders menen dat het legitiem is geworden om Nederlandse burgers aan te vallen, nu Nederlandse F-16’s bombardementsvluchten gaan uitvoeren tegen ISIS-barbaren.

Ex-MIVD’er Paul Mulder zegt in een exclusief vraaggesprek met De Telegraaf serieus aanslagen te verwachten op zogeheten ’soft targets’ in Nederland, zoals trein- en metrostations, vergelijkbaar met de bloedige aanslagen in Madrid en Londen.

De Nederlandse jihadist Muhajiri Sháám, die direct na luchtaanvallen op stellingen van strijders in Aleppo dreigementen uitte tegen Nederland, kwam gistermiddag met een huiveringwekkende belofte: „Nu dus ook Nederlandse F-16’s… Nederlands volk, jullie overheid heeft zojuist een doelwit van jullie gemaakt”, aldus de jihadist.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 

Foto via fsgm cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4297852642 283890d31e accountants1

Zoveel schandalen verder en accountants weigeren nog steeds te snijden in vorstelijke salarissen

9540005762 b7e40cbd29 inenting1

Stop de VVD asjeblieft: VVD-denktank voor verplichte inenting (denkt terug aan fake mexicaanse griep)