in

Gaan we weer: Biden gaat nieuwe militaire basis bouwen in Syrië

Alexas_Fotos / Pixabay

Volgens de Voice of America heeft de regering-Biden besloten een nieuwe te bouwen in het door het noorden bezette Syrië [ 1 ].

Op 6 februari 2021 kwamen ongeveer vijftig vrachtwagens aan in Hassakah, geladen met bouwmachines.

Tijdens de ambtsperiode van Trump had het Witte Huis driemaal de terugtrekking van alle Amerikaanse troepen uit Syrië, waar ze illegaal gestationeerd waren, bevolen. Het Pentagon en de in samenspraak met de gezant van de president voor Syrië, James Jeffrey, verzochten vervolgens om uitstel en beweerden later dat ze wat troepen moesten achterlaten om de terugkeer van IS-strijders te voorkomen.

In werkelijkheid runden Koerdische huurlingen de oliebronnen samen met een Amerikaans bedrijf. De winsten werden verdeeld tussen deze huurlingen enerzijds en het CIA-slushfonds anderzijds. Hierdoor kon het Agentschap geheime operaties in andere delen van de wereld financieren zonder controle door het congres.

Vandaag versterkt de regering-Biden de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Syrië, in strijd met het internationaal recht en resoluties van de Verenigde Naties. Het is van plan om zowel als de Iraanse Revolutionaire Garde onder druk te zetten om de Rumsfeld / Cebrowski-strategie nieuw leven in te blazen: de eindeloze oorlogen begonnen in het uitgebreide door presidenten George W.Bush en Barack Obama, die werden onderbroken door de regering-Trump .

De nieuw aangestelde minister van , generaal Lloyd Austin, had aan het einde van Barack Obama’s ambtstermijn al de leiding gehad over het toezicht op alle oorlogen in het wijdere Midden-Oosten – inclusief die in Syrië. Hij is degene die een programma van $ 500 miljoen heeft opgezet om de Syrische “rebellen” op te leiden. Het bleek dat hij geen rebellen vond en alleen “vier of vijf” soldaten trainde, zoals hij zelf aan de Senaat rapporteerde.

Lees verder bij de bron: Voltairenet


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud
16 dagen geleden

Het Biden/NWO Regime wil een nieuwe Wereldoorlog Forceren.
Deze Derde Wereld Oorlog zal een ketting reactie veroorzaken van oorlogen al dan niet uitgevochten met Nucliairen Wapens.

BUSTED: Amerikaanse RIVM heeft coronadoden met minimaal 1600% opgeblazen

Zo manipuleert het RIVM ons met de Britse variant