in

Volksvertegenwoordigers Pieter Omtzigt  en Renske Leijten “witheet” na achterhouden van documenten belastingdienst

Pieter Omtzigt en Renske Leijten zijn woedend op het kabinet. Het hele weekend hebben ze lopen onderhandelen over de toeslagenaffaire bij de belastingdienst.

Al die tijd deed de premier alsof hij van niks wist, maar nu blijkt er ineens een document te zijn opgedoken die nooit is vrijgegeven. Omtzigt vraagt zich terecht af waarom hij dit werk doet als er nul komma nul transparantie is vanuit de overheid.

De Commissie-Donner bleek toch niet alle documenten te hebben gekregen van de overheid. Dit tot verbazing van Leijten en Omtzigt die zich al maanden hard maken voor gerechtigheid van de gedupeerden.

En zoals we niet vaak meemaken zagen we Omtzigt van een andere kant: een volksvertegenwoordiger die hard tekeer gaat tegen de gebrekkige overheid, die mogelijk bewust loopt te sjoemelen met documenten.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
  1. Deze hele criminele “volksvertegenwoordiging” moet voor de hoogste rechter komen. De beerput gaat steeds verder open en voordat we allemaal slaven zijn zullen we keihard op moeten staan om dit te stoppen.

  2. Het wordt hoog tijd dat we deze regering aan kant zetten want deze club die er nu is is meer dan misdadig. Er zijn er voor minder opgeknoopt

  3. Het is tragisch dat burgers al lang weten dat Rutte een rat is …. en dat de kamerleden dat blijkbaar nog steeds niet door hebben.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Er wordt weer met cijfers gegoocheld: Niet 60.000 maar 200.000 werknemers verloren hun baan

Geen toeval: Coronavirus, Black Lives Matter en klimaat behoren tot dezelfde agenda 2030