in ,

Gefeliciteerd medebewoners van de Europese staat, ondemocratisch gekozen dictator van Rompuy maakt plaats voor Tusk

15205549118 be66c5148d donald tusk1

Het is zover vandaag om 11:00 heeft van Rompuy het dictatorschap overgedragen aan Donald Tusk, hierin hebben de bewoners van de EU niets te kiezen gehad en is allemaal in de achterkamers geregeld.

Tot zijn benoeming door de EU-regeringsleiders op 30 augustus was Tusk zeven jaar premier van Polen. In die periode heeft hij de Poolse economie laten groeien. Tusk was een van de langstzittende regeringsleiders van de EU en daarmee een politieke veteraan. Hij staat bekend als een bruggenbouwer en een fervent Europeaan.

Premier Mark Rutte heeft alle vertrouwen in de Poolse premier Donald Tusk in diens nieuwe functie van EU-president.

PS: zijn opa was een SS-er https://jdreport.com/grandson-of-a-nazi-ss-member-to-head-eu-from-december-1/

 

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe president van Europa. De Pool Donald Tusk vervangt “Who the Hell do you think you are” Herman van Rompuy, bekend van zijn vleermuis oren en de gelijkenis op de trol Gollum uit de film Lord of the Rings. Een toepasselijke gelijkenis, want deze film verwijst naar de op deze site zoveel besproken Saturnus cult en Saturnus verheerlijking waar de heersende klasse zich zo graag mee bezig houdt en ook deze film een verwijzing naar is. Niemand in Europa heeft er ooit om gevraagd dat we geregeerd zouden worden vanuit Brussel en niemand in Europa heeft ooit om een president gevraagd. Het is ons gewoon door de strot geduwd en dat geldt eigenlijk voor alles van Europa. De acteurs in Den Haag dansen volledig naar de pijpen van Brussel en hebben eigenlijk niet veel meer zeggenschap dan een provinciebestuur. Brussel wil zoveel miljard bezuinigen, dus moeten we zoveel miljard bezuinigen. In ruil daarvoor krijgen de heulende smileys natuurlijk een mooi baantje. Zo mocht Jeroen Dijsselbloem financieel hitman worden binnen de Eurogroep en er voor zorgen dat het volk in Europa hoe dan ook betaalt voor de zelf geschapen financiële problemen. Snapt de gemiddelde burger überhaupt hoe dat hele Europa in elkaar steekt? Je hebt de Europese Raad, de Eurogroep, de Europese Centrale bank. Het is allemaal lekker duidelijk vindt u niet? Een ding is zeker, de dames en heren hebben een dusdanig goed salaris dat iedereen die in Brussel werkt het wel uit zijn hoofd laat kritiek op deze dictatuur te leveren.

Natuurlijk is Brussel een dictatuur. De referenda tegen meer macht naar Europa in de verschillende landen zijn gewoon genegeerd en alle mensen die in de raad van Europa zitten zijn compleet ondemocratisch verkozen. Nou via via heeft het volk dan op papier wel enige inspraak. Je kunt immers op een partij stemmen, die dan zoveel zetels krijgt in het Euro-parlement en die kiezen dan uiteindelijk namens jou. Maar dat is ook weer niet helemaal waar, want als je bijvoorbeeld kijkt naar Frans Timmermans, dan zien we dat er gewoon even een functie bij gecreëerd is om iemand een erebaantje te geven voor zijn bijdrage aan de MH17 hoax en het inpikken van een land en het veroveren van deschaliegas velden ten bate van Shell. Frans Timmermans is degene geweest die vanaf het eerste moment bijgedragen heeft aan de ‘regime change’ in de Oekraïne via de Gene Sharp methode. Vanaf dag 1 was duidelijk dat de Oekraïne in een oorlog met Rusland gesleept moest worden. Daarbij werd niet geschroomd om met een neonazi-partij samen te werken. Ook werden afgetapte telefoongesprekken en ander bewijsmateriaal waaruit bleek dat Amerika en Europa achter de coup in de Oekraïne zaten, compleet genegeerd door de Main Stream Media. Vervolgens was Frans Timmermans prominent aanwezig ten tijde van de false flag vliegramp MH17. Zijn speech over de gestolen trouwring was compleet verzonnen, wat blijkt uit het feit dat er geen enkel beeldmateriaal te vinden is dat dit ondersteunt. Timmermans vertelt tijdens zijn VN speech hoe een separatist een trouwring van de hand van een slachtoffer zou halen. Dit verhaal zou gebaseerd zijn op deze YouTube beelden die sinds 20 juli de ronde doen. Het is gewoon keihard propagandistisch liegen dat het gedrukt staat.

Donald Tusk lijkt een echte volksheld. Hij klom op als zoon van een timmerman en was een groot activist die zijn bijdrage leverde in het losweken van Polen uit de invloedssfeer van de Sovjet-Unie. Eigenlijk heeft Amerika hetzelfde landjepik trucje wat we het afgelopen jaar bij Oekraïne hebben gezien ook in Polen toegepast, maar toen was het een iets langer infiltratieproces en wist de CIA via Lech Walesa en de oprichting van een vakbond uiteindelijk het land in te pikken. Donald Tusk vervulde hierin een belangrijke rol. Hij was activist, journalist en werd uiteindelijk politicus en zelfs president van Polen. Natuurlijk zal geen Westerse journalist u proberen uit te leggen dat de CIA in dit proces een grote vinger in de pap heeft gehad, maar dat laat zich raden. Het is een kwestie van de contouren herkennen. Donald Tusk lijkt een keurige braafburger, maar kon wel eens een hele koele killer zijn. Op 10 april 2010 kwamen bij een vliegramp alle inzittenden om het leven, onder wie president Lech Kaczyński, diens vrouw en verscheidene andere hoogwaardigheidsbekleders. Het Poolse regeringsvliegtuig, een Tupolev Tu-154, stortte kort voor de landing neer nabij het militair vliegveld van de Russische stad Smolensk, de hoofdstad van de gelijknamige oblast tegen de grens met Wit-Rusland. De vliegramp is net als de huidige vliegramp in de Oekraïne nooit goed onderzocht. Sterker nog, een gewone burger die ter plaatse kwam, zag hoe overlevenden werden geëxecuteerd. Hij filmde dit (zie hier). De maker van het filmpje werd later naar verluidt door messteken om het leven gebracht.

Lees verder via Martin Vrijland.

 

Foto via DonkeyHotey cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6382798963 a585ff4f3f pinpas1

Vooruitgang? : Slimme bankpas alleen in aluminiumfolie veilig voor criminelen

11666098524 df7ab31868 android smartphone1

Telecomproviders gaan bloatware pushen naar je smartphone