Geld voor onze ouderen en minima is er niet: Meer geld voor opvang vluchtelingen indien nodig

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Het kabinet zal als dat nodig is meer geld uittrekken voor de opvang van vluchtelingen in Nederland. PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën zei dat zaterdag op een ledenraad van zijn partij in Utrecht.

Als er meer geld nodig is voor de opvang, dan maken we daar geld voor vrij, zei Dijsselbloem. Als meer geld nodig is voor scholing van kinderen van asielzoekers, dan moet dat worden gevonden op de begroting van Onderwijs. Als er meer nodig is voor zorg, moet dat gebeuren, zei Dijsselbloem. “Dat is onze opdracht.”

Het kabinet heeft vorige week 110 miljoen euro extra vrijgemaakt voor opvang in de regio en Samsom zei te hopen dat het geld snel kan worden overgemaakt zodat de acute problemen van voedsel en water in de vluchtelingenkampen kunnen worden opgelost.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

 • 120
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ed schreef:

  Jaha en 80 miljoen voor 2 schilderijen hebben ze ook nog op de stapel liggen, ik verdenk die knakkers in Den Haag dat ze de Nederlanders lekker willen laten uitsterven

 2. Paul Lamote schreef:

  Meer geld voor minima is ook helemaal niet nodig, die worden al op alle mogelijke manieren in de watten gepakt. Mee geld voor ouderen is wel reeel, maar dan wel voor de middengroepen.

 3. GERECHTIGHEID schreef:

  Het kabinet RUTTE 2 heeft totaal geen FATSOEN; loopt te stelen en te liegen alsof het gedrukt staat en walst over de bevolking heen als een stoomwals zonder ENIG GEVOEL VOOR DE ZWAKSTEN IN ONZE SAMENLEVING; het is een GROTE SCHANDE EN EEN AANFLUITING zonder WEERGA!!
  De VVD en het verlengstuk PVDA zijn er alleen maar op uit om de oorspronkelijke bewoners van de lage landen naar de donder te helpen; voedselbank, straat\zwervers zonder dak boven hun hoofd; onbetaalbare gezondheidszorg etc.
  Terwijl de asielzoekers IN DE WATTEN GELEGD WORDEN! WIE IS HIER NOU GEK????
  Onder de asielzoekers zijn vele TERRORISTEN die niets anders willen dan UW BLOED en WIJ MOETEN ZE NOG ONDERHOUDEN OOK! ONZE KINDEREN KUNNEN DE PEST KRIJGEN!

  WANNEER GAAN WE ER NU EENS GEZAMENLIJK WAT AAN DOEN?
  MET ELKAAR KUNNEN WE DIE GASTEN GEMAKKELIJK DE WADDENZEE IN DRIJVEN MET DE GLUIPERIGE FIGUREN VAN D-66 ERBIJ EN OOK DIE JAKHALSEN VAN DE SGP EN DE CU (ZOGENAAMD CHRISTELIJK MAAR IN FEITE FARIZEEËRS).

  KOM OP VOOR JE KINDEREN EN HET RECHT WAT DOOR DIE HUFTERS MET VOETEN WORDT GETREDEN!

 4. Coby Verweij schreef:

  Ja waar blijven de flinke mensen die dit kunnen aanpakken?

 5. Ed schreef:

  Coby, we hebben geen flinke mensen meer in Nederland, het is nu een pc generatie geworden. De straat op gaan zoals wij vroeger deden (64jarige bouwvakker) doen ze niet meer, is te veel moeite, of het regent, of het waait te hard. Maar aan de zijlijn wel gaan zitten schelden maar ingrijpen, ho maar.
  Als alleen de werkelozen naar Den Haag zouden gaan hebben we daar toch 650.000 mensen lopen, maar zal wel Utopia zijn.

 6. John schreef:

  Onze bestuurders hebben totaal geen respect voor de groep mensen die niet meer mee kunnen komen.
  Daarom stopt men er zo min mogelijk geld en middelen in.
  Passief euthanaseren heet zoiets
  Volgens het “verdienmodel” van de Econoom Milton Friedman kosten “niet actieven veel te vee; geld,
  De verklaring voor het asociale gedrag van onze bestuurders ligt vast in het economisch systeem van Friedman
  nl.wikipedia.org/wiki/Milton_Friedman

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: