in

Gewoon, omdat het kan: Folderen voor 6800 euro wachtgeld per maand

De carrière van Wassila Hachchi in het team van Hillary komt niet verder dan het uitdelen van foldertjes op vrijwillige basis. Haar desperate zoektocht naar een betaalde baan in het campagneteam is vruchteloos.

Het ex-Kamerlid van D66 vertrok een maand geleden halsoverkop naar de , maar heeft geen moment de door haar zelf geschapen verwachtingen kunnen waarmaken.

Vooral het feit dat ze met het recht op een riante wachtgeldregeling een uiterst onzeker avontuur is aangegaan, heeft veel kwaad bloed gezet in haar eigen partij. Hachchi blijkt slechts als vrijwilligster aan de slag te zijn. Zo was zij volgens een ingewijde bij de Democraten in New Hampshire aanwezig om mee te flyeren met de duizenden vrijwilligers die zich voor Clinton inzetten.

Overnachtingen worden dan betaald, maar verder niks. Gevraagd om een toelichting, weigert ze al weken te reageren. Het is niet zo dat de inzet van Hachchi en de overige vrijwilligers enorm geholpen hebben in New Hampshire. In The Granite State werd de presidentskandidate van de Democraten ruim verslagen door haar tegenstrever Bernie Sanders.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

Photo by marcn


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Samsom prijst staatssecretaris Van Rijn om zorghervormingen: ‘Martin, wat een prestatie!’

Donatiegeld vluchtelingenorganisaties verdwijnt in zakken Haagse lobbyisten