in

“Gezondheidsdienst houdt verband tussen autisme en vaccins geheim”

428464603 41b8cb5c0c vaccins1

In het tijdschrift BioMed Research International is een nieuwe studie verschenen waarin wordt gesteld dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC het causale verband tussen kwik in (thiomersal) en schade bij kleuters en kinderen onder het tapijt veegt.

Wetenschappers onder leiding van dr. Brian Hooker van de Simpson-universiteit in Californië zeggen dat er 165 studies zijn die concluderen dat thiomersal, een organokwikverbinding in vaccins, schadelijk is. Van deze studies zijn er 16 die specifiek keken naar de effecten van thiomersal op kleuters en kinderen, aan allergieën, tics, taalachterstand, ADD en .

Hoewel de CDC beweert dat er ‘geen relatie is tussen vaccins met thiomersal en autisme bij kinderen', wijzen de onderzoekers op een studie uitgevoerd door epidemiologen van de CDC waaruit blijkt dat kinderen die zijn blootgesteld aan thiomersal 7,6 keer meer kans hebben op autisme.

De CDC baseert zich bovendien op uitspraken die zijn gedaan in door de CDC geschreven of gefinancierde studies, aldus de wetenschappers. Ze voegden toe dat onafhankelijke onderzoeksgroepen al jaren aantonen dat kwik in vaccins wel degelijk schadelijk is.

Het team citeert 16 verschillende studies waaruit blijkt dat blootstelling aan thiomersal wordt geassocieerd met de diagnose van stoornissen als autisme. De onderzoekers vragen zich dan ook af waarom de Amerikaanse gezondheidsdienst concludeert dat er geen bewijs is voor het verband.

Er is één CDC-studie waaruit naar voren komt dat er een duidelijk verband is tussen kwik in vaccins en neurologische aandoeningen waaronder autisme, lees verder via ohln.

Photo by Tom & Katrien cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9d64e587b6baafa1b54be7b7 640 sparen1

Sparen heeft nauwelijks nog zin

13763551825 079098e22d cjib1

Overheid en IT, faal op faal: Zorgtoeslag door fout niet uitbetaald