in ,

Ghehe: MIT-wetenschapper/hoogleraar vergelijkt mensen die in global warming geloven met sekteleden

Klimaatalarmisten zijn te vergelijken met fanatieke sekteleden. Dat stelt hoogleraar meteorologie dr. Richard Lindzen van het gezaghebbende Massachusetts Institute of Technology. Mensen die in geloven worden steeds hysterischer, zegt hij.

Hij trok een parallel met sektes: “Als de verhalen die een sekte vertelt niet meer kloppen, geven ze niet toe dat ze ernaast zaten, maar worden ze alsmaar fanatieker. Nu krijg je te horen dat je gered kunt worden door op je CO2-voetafdruk te letten.”

De 74-jarige Lindzen verwees naar een rapport van waaruit blijkt dat 2014 het warmste jaar ooit gemeten is. Hij wees erop dat de klimaatwetenschappers van NASA die deze uitspraak hebben gedaan, er slechts 38 procent zeker van zijn dat dit klopt. “Zeventig procent van de aarde bestaat uit oceanen, we kunnen die temperaturen niet goed meten,” zei hij.

Lees verder via NineForNews.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Privacy wetgeving nu ook door EU geregeld: Tussen hoop en vrees, over privacy in 2015

Zeer goed nieuws: OM betrapt 50 mannen op seks met jong meisje