in , ,

Goed nieuws? 5G werkt in de praktijk niet goed

Alhoewel men bij ons nog volop bezig is met de uitrol van 5G, zijn er andere landen waar men al wat verder is.

Eén daarvan is Zuid Korea en de ervaringen die het publiek tot nu toe heeft met het opgehemelde 5G zijn bedroevend slecht.

Dit is toch wel even een ontwikkeling waar we in alle mogelijke scenario’s eigenlijk geen rekening mee hebben gehouden.

We hebben vooral naar de gezondheidsaspecten gekeken van 5G en zelfs naar de militaire implicaties van dit alles, maar nooit rekening gehouden met het feit dat het wel eens niet (goed) zou kunnen werken. Niet dat we dat erg vinden, want wie weet gaat het complete 5G idee mede hierdoor straks wel de prullenbank in.

Zuid Korea loopt qua technologie voorop in de wereld en dat is natuurlijk niet zo vreemd in een land waar de gigant Samsung vandaan komt. Het was dan ook zo ongeveer het eerste land waar 5G op behoorlijk grote schaal in de praktijk werd gebracht.

5G is daar al sinds een maand of acht beschikbaar en inmiddels heeft een fiks percentage van de bevolking dit fenomeen in de praktijk kunnen testen. En hoewel er nergens wordt gesproken over mogelijk schadelijke gezondheidseffecten, klagen gebruikers wel steen en been over het dagelijks gebruik van 5G.

Zo zegt de 30-jarige Jang geen enkel verschil te merken met 4G met zijn Samsung smartphone. Op sommige dagen is 5G zelfs veel slechter dan 4G en dan zet Jang zijn 5G uit en stapt weer over naar het vertrouwde en goed werkende 4G. Het probleem ligt vaak aan verbindingen die met 5G niet goed werken.

De 27-jarige bouwkundig ontwerper die werd overgehaald met korting om van 5G gebruik te maken op zijn nieuwe Samsung Galaxy Note 10 is kort en duidelijk in zijn oordeel: “Op dit moment zal ik niemand aanraden om 5G te gaan gebruiken”.

En zo zien we een heel nieuw element bij de gedwongen overgang naar 5G. Er worden mensen snelheden beloofd die (theoretisch) 100 keer hoger zijn dan met de huidige 4G, maar als de rest van de wereld dezelfde ervaringen tegemoet kan zien als de Zuid Koreanen, dan kon het wel eens snel afgelopen zijn met het enthousiasme.

Uiteraard zal men dit er uiteindelijk wel doordrammen, omdat er grote belangen op het spel staan, zowel financieel als ook voor het verkrijgen van de door hen gewenste digitale gevangenis voor de wereldbevol …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Teheran dreigt met “ernstige vergelding” nadat Iraanse topgeneraal gedood werd in Amerikaanse luchtaanval

25 Januari 2020: Wereldmars tegen 5G in Amsterdam