in ,

Wat een toeval weer! Het DNA covid-19-vaccin gaat de race winnen

Toeval bestaat niet!

global reset 05a

De woorden hoop en goed nieuws domineren de koppen in de mainstream media met betrekking tot een nieuw coronavaccin.

Er wordt gejuicht, want de mensheid is gered met, welk een toeval, het Frankenstein vaccin van Pfizer dat jouw DNA en dat van je nageslacht verandert.

Eigenlijk is er geen ander woord om te omschrijven wat er nu gebeurt dan “domheid”. De domheid van een volk dat juichend datgene omarmt wat hun ondergang zal worden.

Als je gelooft dat de overheid er is voor jou en het beste met je voorheeft en graag wil dat jij goed beschermd bent tegen het vreselijke coronavirus door middel van een vaccin, dan heb je hier verder niets te zoeken. En we willen wij je dan ook adviseren nog even van het leven te genieten als zelfstandig denkend mens voor zolang het duurt.

Vanaf het prille begin van de huidige neppandemie was het de bedoeling dat het volk zou gaan schreeuwen om vaccins om hen te beschermen. Nooit of te nimmer hadden de duistere machten achter de schermen het anders voor elkaar gekregen om de totale wereldbevolking zo gek te krijgen dat ze zich massaal laten vaccineren tegen een variant van het griepvirus.

Nu hebben ze dat voor elkaar op basis van een virus waarvan nog nooit iemand het bestaan heeft kunnen aantonen en met een test waar de honden geen brood van lusten die allesbehalve aantoont dat iemand is besmet.

En is het zover, maar het gaat niet alleen om vaccinaties, het gaat ook nog om wat anders.

Ook Marjolein Kikkert, moleculair viroloog aan het Leiden University Medical Center (LUMC), is positief verrast door het nieuws. ,,Het lijkt er nu echt op dat we een werkzaam vaccin tegen corona hebben. Een effectiviteit van meer dan 90 procent is echt enorm hoog. Ook bijzonder: Pfizer maakt gebruikt van een mRNA-techniek. Er is niet eerder aan de hand van mRNA een vaccin tegen een virus op de markt gebracht.” Bij de mRNA-techniek wordt op basis van genen van het Covid-19-virus een stukje genetisch materiaal gemaakt en ingespoten. Het grote voordeel, volgens Kikkert: het is veilig – want er wordt geen gebruik gemaakt van bestaand virus – en makkelijk te produceren. ,,Ik verwacht daarom dat dit vaccin op korte termijn op grote schaal kan worden gedistribueerd, doch daarvoor moet wel eerst nog toestemming worden gegeven.”

Welk een enorm toeval weer dat het type vaccin dat jouw DNA voorgoed gaat veranderen als grote winnaar uit de bus lijkt te komen.

Het gaat er helemaal niet om om jou te beschermen tegen welke ziekte dan ook, het gaat erom dat ze toegang krijgen tot jouw DNA.

Een klein stukje uit een eerder artikel:

Om van de wereldbevolking slaven te kunnen maken is het derhalve nodig dat er een bewustzijnsverandering ontstaat. Dat wil zeggen dat er een deel van het bewustzijn wordt uitgeschakeld en wel dat stukje dat maakt dat we beseffen of we vrij zijn of niet. Want, als jij niet beseft dat je slaaf bent, dan zal je ook geen enkele moeite hebben om je als zodanig te gedragen.

Om dat bewustzijn te kunnen veranderen, moet het menselijk DNA worden aangepast. Of beter gezegd, uitgebreid met een zogenaamde derde streng DNA. 

Dit is de huidige situatie in een menselijk lichaam:

Een DNA-molecuul bestaat uit twee lange strengen van nucleotiden, die in de vorm van een dubbele helix met elkaar vervlochten zijn. De twee strengen zijn met elkaar verbonden door waterstofbruggen, die steeds twee tegenover elkaar liggende nucleotiden verbinden. … DNA bevindt zich in cellen in de vorm van chromosomen.

Een derde DNA streng kan tegenwoordig vrij gemakkelijk worden gemaakt met behulp van nanotechnologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van silicium en goud om alle informatie in, of beter gezegd op te kunnen coderen. Je praat dan over een orde van grote van een miljardste deel van een millimeter.

De manier waarop die derde streng DNA in het menselijk lichaam kan worden ingebracht is via een injectie.

Dit is waar het al die tijd om begonnen was. Dit is wat ze nodig hebben om ons tot slaaf te kunnen maken.

Dit is waarom er nu overal ter wereld met enorme snelheid 5G netwerken uit de grond worden gestampt.

Dit is waarom er als een idioot wordt getest met ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Coronavirus United States Outbreak Map Hotspots

De pandemie die eerder werd gerepeteerd door de elites …

zorgverzekeraars doolhof 300x201

Verschillen in premies nemen toe, goed jaar om van zorgverzekering te wisselen