in , , , , , , , ,

Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid

getty 5g 02

5G kan zenuwstelsel en immuunsysteem beschadigen, huid- en oogkanker veroorzaken, en tevens onvruchtbaarheid bij mannen – Op Chinese scholen is gedachtencontrole door 5G reeds een feit – U kunt zich nog steeds aanmelden voor de 5G aansprakelijkheidsactie van de Nationale Bond tegen Overheidszaken

—————————————————————————————————————————————–

Steeds meer gevestigde wetenschappers beginnen hun grote twijfels te uiten over de invoering van 5G. Onlangs publiceerde zelfs de Scientific American een artikel van Joel M. Moskowitz van de prestigieuze Berkeley Universiteit van Californië, waarin hij waarschuwt dat de straling van mobiel telefoon- en internetverkeer –behalve 5G ook WiFi- veel schadelijker voor de menselijke gezondheid is dan overheden en de industrie ons altijd hebben wijsgemaakt.

Moskowitz wijst in zijn artikel ‘We hebben geen reden te geloven dat 5G veilig is’ op het recente absurde besluit van de Amerikaanse FCC (Federal Communications Commission) om de limiet voor radio frequentie straling (RFR), die begin jaren ’90 werd vastgesteld -dus nog voor de invoering van WiFi en 2G- te handhaven. Dat komt ongeveer op hetzelfde neer als het vasthouden aan verkeersregels uit de tijd dat de meeste mensen zich nog met de trekschuit of paard en wagen verplaatsten.

Doordrenkt met ‘magnetron’ stralen

5G vormt volgens tal van experts een nog vele malen grotere bedreiging voor de volksgezondheid dan alle voorganger bij elkaar opgeteld, omdat het gebruik maakt van millimeter golflengten die bijvoorbeeld ook worden toegepast in lichaamsscanners op vliegvelden. Feitelijk zijn dit dezelfde microgolven die in magnetrons worden gebruikt. ‘Met andere woorden: 5G torens zullen spoedig iedereen met microgolfstralen bestoken, net zoals ze thuis hun eten in de magnetron opwarmen,’ schrijft Ethan Huff voor Natural News.

5G werkt enkel als de zendtorens heel dicht op elkaar worden geplaatst. Dat betekent dat zeker in het dichtbevolkte Nederland helemaal niemand aan een enorme dosis microgolf stralen zal kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er nooit serieuze veiligheidstesten uitgevoerd met de basistechnologie, die in tegenstelling tot de huidige systemen gebruik maakt van actieve MIMO’s antennes (massive multiple inputs and outputs) die alle gebouwen, huizen en menselijke lichamen met gerichte hoogfrequente stralen gaan doorzeven.

Schade aan zenuwstelsel, immuunsysteem, hart/vaatstelsel; huidkanker, oogkanker, onvruchtbaarheid

‘Millimeter golven worden voornamelijk binnen een paar millimeter van de menselijke huid en in de oppervlaktelagen van het hoornvlies geabsorbeerd,’ bevestigt Scientific American de eerdere waarschuwingen van onafhankelijke experts. ’Blootstelling kan op de korte termijn ongunstige psychologische effecten hebben op het perifere zenuwstelsel, het immuunsysteem en het cardiovasculaire systeem. Onderzoeken suggereren dat lange termijn blootstelling een risico vormt voor de gezondheid van de huid (melanomen = kanker), de ogen (oogkanker) en de testikels (onvruchtbaarheid).’

Overheden trekken zich tot nu toe niets aan van waarschuwingen

Tot nu toe trekken de Westerse overheden, en ook de Nederlandse, zich helemaal niets aan van de almaar langer wordende lijst wetenschappers die waarschuwen voor de enorme potentiële risico’s van het invoeren van 5G. Zodra de torens echter zijn geïnstalleerd en werken, zal niemand nog in staat zijn om de ‘stralingsslachting’ die dan ontstaat te stoppen.

Dat het publiek zich hier (nog) niet massaal tegen verzet is omdat de meesten nog steeds denken dat de mainstream media hen eerlijk en objectief informeren, terwijl keer op keer blijkt dat al jaren exact het tegendeel het geval is. (1)

Op Chinese scholen is gedachtencontrole door 5G reeds een feit

De redenen waarom ook de politieke gevestigde orde per se 5G erdoor wil drukken lijken niet enkel economisch van aard te zijn. In China zijn de eerste scholieren voorzien 5G hoofdbanden die door A.I. (kunstmatige intelligentie) worden aangestuurd, en die in real time de gedachtestroom van de kinderen kunnen lezen, en vermoedelijk ook kunnen veranderen.

Leraren constateren al dat de kinderen nog gedisciplineerder zijn dan ze al waren (vergelijk dat eens met de wetteloze, agressieve en gewelddadige puinhoop in de Nederlandse ‘diverse’ en ‘multiculti’ klassen, waar niet voor niets amper nog leraren voor willen gaan staan).

Volgens sommige complotdenkers zou het kunnen controleren van de gedachten wel eens de echte reden van de invoering van 5G kunnen zijn. Alle kritische ‘dissidente’ geluiden kunnen hiermee voorgoed tot zwijgen worden gebracht, zodat het gewone volk volkomen volgzaam, gehoorzaam en controleerbaar wordt. Daarnaast kan de door de globalistische elite gewenste massale bevolkingsreductie worden gerealiseerd, omdat 5G mannelijke onvruchtbaarheid kan veroorzaken.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koe boom Tesla

Wat een bende: De relatie tussen de koe, de boom en de Tesla

moe 1572858202

70% van de Nederlandse werknemers is vermoeid en heeft weinig energie