in

Graai-expert Máxima Zorreguieta leert kinderen met geld omgaan

Uitgerekend Máxima Koningin Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, mevrouw van Amsberg, geeft vandaag les aan kinderen die nog moeten leren hoe je met geld moet omgaan.

In gebouw The Edge op de Amsterdamse Zuidas waarin de firma Deloitte/AKD, experts in het rondpompen en het ‘witten' van geld is gevestigd,  leert mevrouw Zorreguieta samen met medewerkers van Deloitte leerlingen uit groep zeven en acht van de basisschool om te gaan met datgene waar Máxima voor leeft.

Kennelijk is het nog tot niemand doorgedrongen dat Máxima het boegbeeld is van het circuit van microkredieten dat van en bedrog aan elkaar hangt. Er worden woekerrentes gerekend door louche tussenschakels en er vinden regelmatig zelfmoorden plaats omdat startende ondernemers bezwijken onder de schuldenlast die ze achtervolgt vanwege de die niet meer op te brengen is.

Lees verder via Graai-expert Máxima Zorreguieta leert kinderen met geld omgaan.

Photo by Roel Wijnants cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5064057309 de589d4bf9 deurwaarder e1426187642833

Inkomens zijn onvoldoende om van te leven

barbie wifi

De nieuwste Barbie luistert kinderen af, gesprekken draadloos naar internetservers