in , , , ,

Graai, Graai, Graai: Juncker en EU ambtenaren geven zichzelf 3.3% salarisverhoging erbij

“Een beloning voor mislukken” noemt Nigel Farage de salarisverhoging die Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, weldra ontvangt.  De - voorstander en Europarlementariër bekritiseert daarmee het mislukken van de onder Junckers leiding.  

Nigel Farage bekritiseert publiekelijk de salarisverhoging van Jean-Claude Juncker. “Dit is een beloning voor een mislukking,” zegt de Europarlementariër. Juncker krijgt in de toekomst 10.000 euro per jaar extra. Zoals ook alle overige EU-ambtenaren, verhoogt hij zijn salaris met 3,3  procent.

Jucker weet zich al geconfronteerd met stemmen die vragen om zijn aftreden, in relatie tot de chaotische EU- vluchtelingenpolitiek en het aanstaande uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de EU, zo weet  “Daily Mail”.

 

nigel-farage-2

(Nigel Farage)

Met 325.000 euro ontvangt Juncker bijna dubbel zo veel als de Britse premier Theresa May, en 85.000 euro meer als dat bondskanselier Angela in het Jaar 2015 ontving. Maar daarmee is het allemaal nog niet genoeg: Juncker krijgt dit jaar ook nog een Kerstbonus van 5181 euro. Daar bovenop casseert de vroegere premier van bovendien nog een van 48.657 euro voor wonen en 17.017 euro voor ‘verdere uitgaven.'

Junckers pensioen: 5.800 per maand en 420.000 euro extra.

Anders dan de gemiddelde gepensioneerde die elke maand met 1.000 euro moet zien rond te komen, mag de 63-jarige Juncker zich bij het bereiken van de 65-jarige leeftijd, verheugen op een pensioen van 5.833 euro maandelijks. Bij aanvang van zijn pensioen ontvangt hij als welkomstgeschenk in zijn nieuwe levensfase, nog eens eenmalig 420.000 euro.

“En opnieuw toucheert de Heer Juncker een vette beloning van zijn Eurokameraden in Brussel,”zegt Farage tegen de “Daily Mail“.

“De salarisverhoging betreft een automatische aanpassing,” verdedigt een woordvoerder van de EU-commissie het besluit. “De commissie heeft daar geen rol in gespeeld”.

Gemeten naar de situatie, waarin de EU zich bevindt, kan Farage niet het minste begrip opbrengen voor de salarisverhoging. “Het gaat zo snel bergafwaarts – wanneer Groot Brittannië de EU niet snel verlaat, dan blijft er niets meer over. Het restant zal doorvechten, en met de dreigende vloedgolf van migranten uit zijn de voorbereidingen voor Kerstmis perfect.”

 

Lees verder via de Bron: Nachthemel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

George Soros, een gevaarlijke puppetmaster

Samenleving van vandaag, al beschreven in 1969