in , , , ,

De nieuwe EU is nog gekker dan de oude EU

brexit titanic e1548855465509 0

Het nieuwe leiderschapsteam van de EU is gek. Ze hebben niets geleerd van de stem van May, die zag dat het middengebied bezet door Angela Merkel terrein verloor.

Euroskeptics verdubbelden hun vertegenwoordiging, terwijl ook nationalistische Groenen terrein won. De Europese Volkspartij verloor veel slagkracht en werd gedwongen tot ongekende afdingen op het leiderschapsblok.

Merkel, die nu geen politieke toekomst heeft om te beschermen, omdat haar laatste daad van verraad aan Duitsland de ‘verkiezing’ van Ursula von der Leyen vormde om Jean-Claude te vervangen “Wanneer dingen moeilijk worden, moet je liegen”, Juncker als voorzitter van de Europese Commissie.

Von der Leyen is meer een euro-integrist dan Juncker was. Het is duidelijk dat ze de wagens omcirkeld hebben, wetende dat, zoals Nigel Farage in deze clip aangeeft, de EU er in vijf jaar na de beëindiging van haar ambtstermijn niks van zal lijken.

Net zoals de EU er vandaag in niets uitziet zoals in 2014 toen Juncker het overnam.

Dus, het is tijd om te gaan voor brak en duwen voor alles voordat het allemaal uit elkaar valt. Maar de trends zijn duidelijk. von der Leyen is het verleden en Nigel Farage is de toekomst van Europa.

Meer van alles wordt de EU van hen verwacht en er is alle reden om hen aan hun woord te houden.

Het enige interessante dat von der Leyen hier zei, was dat ze graag een nieuwe extensie wilden aanbieden. Dat is alleen interessant omdat het haar op gespannen voet stelt met de Franse president Emmanuel Macron.

Natuurlijk is de EU blij om het VK in het ongewisse te laten.

Maar hier is het wrijven. De Brexit-partij peilt vlak achter Tories, die zich achter Boris Johnson hebben verzameld om hun peilingen te stabiliseren. Johnson moet blijven praten No-Deal Brexit of de messen komen voor hem.

Maar de EU, ongeacht wat er volgende week gebeurt wanneer de stemmen voor premier bekend worden gemaakt, is niet gedaan met het VK.

Ze willen nog steeds strenge waarschuwingen sturen naar de rest van Europa.

Een voorbeeld hiervan is de zinloze spuug  met Zwitserland over de toegang tot de aandelenmarkt,  die op 1 juli in werking trad. De EU weigerde met kwade beduchtheid en met volledige toezegging om een ​​bericht naar Londen te sturen, bestaande overeenkomsten uit te breiden om Zwitserse handelaren in staat te stellen te handelen in EU-beurzen. De Zwitsers reageerden in natura.

En ondanks de ergste handwringen die het lijkt in deze eerste paar weken van de handel, is er niets merkbaars gebeurd. Maar Bloomberg (zie bovenstaande link) zal nooit terugvallen op de toekomstige doem porno, omdat je weet, redenen.

Zwitserse aandelen hebben een goed bod, er zijn geen significante prijsarbitrages en handelsstromen passen zich aan omdat dat is wat mensen doen.

Als de Zwitsers tegen de EU op kunnen komen, die door hen worden omringd en veel meer zaken met hen doen dan het VK als een percentage van de binnenlandse handel, dan kan Londen dat ook.

Dit zou meer City of Londoners bang maken om te duwen naar Merkel en May’s Terrible Treaty.

Ik denk dat het veel enger is om te kijken naar de diepten die de EU zal bereiken om hun huidige koers te behouden.

Mish heeft een geweldige op de tijdlijn van hoe de Brexit te stoppen door een motie van vertrouwen.  Het is al je tijd waard. Kortom, het venster sluit snel. En de Restanten, zoals Dominik Grieve, hebben bijna geen tijd meer om een ​​plan te bedenken.

Het parlement heeft een motie aangenomen die Johnson ervan weerhoudt om na de deadline van Halloween te prorogeren. Maar dat is verspilde moeite. Ze hebben minder dan een week om te vragen om een ​​motie van wantrouwen om nog voor 31 oktober een nieuwe verkiezing te organiseren.

Dat brengt ons bij de stemmen. Waar staan ​​de dingen?

Ongeacht de stemmen in het parlement, laten de peilingen zien dat Remain die strijd zal verliezen. Een poll van afgelopen weekend laat de Tories (25%) en de Brexit (21%) als eerste en als tweede lopen. Een totaal van recente peilingen levert een parlement op dat er ongeveer zo uitziet.

https://twitter.com/flaviblePolitic/status/1151807037740916736

De tijd voor een algemene verkiezing was terug tijdens het hoogtepunt van de Brexit-focus en de oorspronkelijke deadline van 29 maart. Arbeider-leider Jeremy Corbyn had zijn kans vóór de EU-verkiezingen, maar zijn stilzwijgen was oorverdovend.

Omdat hij de stemmen niet had. Nu is Labour volledig overgelopen naar het Remain-kamp en de polls zorgen voor veel onzekerheid. Maar dat is hun taak, om de wateren te modderigen en de publieke opinie te verplaatsen, niet om ze weer te geven.

Als Corbyn voor de motie van wantrouwen gaat, zal dat komen omdat hij de stemmen in het parlement heeft om de verkiezingen af ​​te dwingen. Maar daarmee zal hij het publieke sentiment waarschijnlijk de 3-5 punten verschuiven die nodig zijn om een ​​Tory / Brexit-meerderheid te creëren die Brexit oplevert.

Dit is Mish’s punt over hoe de valutamarkten handelen. Met de ineenstorting van het pond is dit uw signaal dat de markten denken dat de Brexit aan het gebeuren is. Het helpt ook om de euro mee te laten zweven met liefdesgeluiden van verschillende FOMC-leden.

Dit alles hangt af van of (en dit is een grote als) Boris Johnson is eigenlijk toegewijd aan de Brexit en is niet zomaar een stalking paard voor de EU, zoals Theresa May.

Het zou schokkend moeten zijn dat May de hele tijd onderhandelde met de EU, maar ze heeft nooit een keer tegengewerkt met een scenario zonder deal. Maar dat is het echt niet. May kreeg de leiding, zoals von der Leyen, om het Europese project op schema te houden.

Ze zou moeten worden berecht voor verraad, naar mijn mening.

Farage dwingt dit. Brexit is nu zeer waarschijnlijk, omdat Farage Johnson pusht op wat er na de Brexit komt. De Brexit-partij voert een campagne uit over hoe je de besparingen kunt gebruiken om het bloedgeld van de EU te betalen.

Bekijk  #InvestInTheRest .

Dit zijn krachtige dingen die de kiezers aanspreken op de volgende verkiezingen. Farage weet dat de Brexit-partij meer moet worden dan alleen maar één probleem, dat ze zichzelf moet markeren als  de oplossing  voor een post-Brexit UK. Het is het soort branding dat sociale bewegingen en duurzame politieke veranderingen creëert, geen rages.

De Tories + Brexit bevatten ongeveer 44-46% van de stemmen. Arbeid en de LibDems 38-40%. Dat lijkt nu het plafond te zijn. Ze zouden zowel de Schotse nationalisten als de groenen nodig hebben om een ​​regering te vormen. Het zou Brexit en weinig anders kapotmaken. Maar het kon het niet op tijd doen, ongeacht.

Flavible’s projecties zijn nu gecombineerd 297 stoelen. Ik vermoed dat dit een minimale projectie is voor de Brexit en de Tories gezien de methodologie en data-invoer. Maar als Johnson de Brexit levert, zal de dood van Labour en de LibDem snel richting 2020 gaan.

En denk niet voor een seconde dat von der Leyen en de rest van de eurocraten in Brussel deze dynamiek niet begrijpen. Ze lijken elke dag meer op een bende Bagdad Bobs dan op wereldleiders.

De Duitse economie is aan het rotten. De massale veilige haven handel in schulden van de eurozone op de belofte van nog meer negatieve rentetarieven heeft bijna zijn limiet bereikt. Christine Lagarde die de ECB leidt, zal alleen zorgen voor de snelle formalisering van meer geconsolideerde macht daaronder ten koste van de nationale soevereiniteit.

Wanneer de dam het monetaire beleid van de EU breekt, komt er een achterkamerdeal tussen het IMF, de ECB en de Europese Commissie snel en op het laatste uur. Er zal geen stem worden uitgebracht over dit verlies van soevereiniteit voor een lid van de eurozone.

Terwijl de economie van Duitsland gaat rotten, terwijl Deutsche Banke valt en de rest van Europa vastzit aan het bootanker dat bekend staat als de euro, wordt de zaak tegen Remaining sterker.

Voor het gemak is de fragiele staat van de olieprijzen uw  leidende indicator . JP Morgan’s dalende Composite Purchasing Manager’s Index geeft dit aan.

image 3 2

De vertrouwenscrisis in de EU komt ons op volle kracht tegemoet. De Brexit heeft niet alleen de diepten onthuld waaraan de Europeanen zijn verraden door hun leiderschap, maar ook de mensen die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

Hun collectieve waanzin die aandringt op imperiale, onverklaarbare controle over het continent, zal uiteindelijk hun plannen ongedaan maken.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
luier 1563686733

Pampers en Huggies komen met “slimme” luiers ondanks gezondheidswaarschuwingen, privacy- en beveiligingsproblemen

sneeuwkanon 1563706965

De volgende idioterie: Sneeuwkanonnen op de Zuidpool om klimaat te redden?!