in

Griekse zorgmedewerkers twijfelen net als de Nederlandse aan het Covid-19 vaccin en zullen het niet nemen

Een groot percentage van de gezondheidswerkers in Griekenland heeft negatief gereageerd op de aanstaande , waarbij de anti-vaccinatie artsen en het verplegend personeel in verschillende ziekenhuizen de meerderheid vormen.

Volgens een recente opiniepeiling van Pulse onder gezondheidswerkers is 29 procent van de respondenten tegen de vaccinatie, terwijl 15 procent zegt dat ze het nooit zullen nemen, meldt Greek Reporter.

Aangezien Griekenland de komst van het -vaccin aan het aftellen is, zijn de gezondheidswerkers volgens het regeringsplan de eersten die worden gevaccineerd, maar een groot deel van het medisch personeel in 12 openbare ziekenhuizen die op een ANT1-rapport hebben gereageerd, wil niet gevaccineerd worden.

Indicatief, in het Livadia , zegt 36,42 procent van het medisch personeel dat ze het Coronavirus-vaccin zullen nemen, terwijl 61,81 procent een negatieve reactie gaf.

In Karditsa zijn de percentages 41,59 voor het vaccin en 58,41 procent tegen.

Het laagste percentage ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie

Het Vaticaan staat open voor covid-19 vaccins van geaborteerde foetale cellen