in ,

Waarom duiken corona virusmutaties op in 5G hotspots? 

mut

We hebben een aanvullende tactiek waardoor de nep corona pandemie nieuw leven kan worden ingeblazen.

Zo is er nu in Zuid-Afrika een nieuwe variatie van “het virus” en die heet 501.V2.

De Britse gemuteerde versie van het coronavirus wordt de Super Covid genoemd en is verantwoordelijk voor de grote paniek onder onze coronaleiders. Dusdanig groot dat alle verkeer van en naar het VK zonodig moest worden stilgelegd.

Er gaan niet opeens meer mensen dood aan deze nieuwe mutaties, maar volgens de “experts” zijn die gemuteerde varianten veel besmettelijker dan de originele die wij nog steeds hebben. Omdat de nieuwe varianten zoveel besmettelijker zijn raken opeens heel veel jonge mensen een stuk gemakkelijker “besmet” aldus de altijd onbetrouwbare mainstream (MSM). Niet dat het veel uitmaakt in de praktijk, want jongeren hebben sowieso minder last van de corona/griep.

En hoppa, plots hebben we weer een nieuw gemuteerde versie van het virus, dit keer in Zuid Afrika. De Britse MSM gebruiken het woord “scary” (beangstigend) om de nieuwe variant in Zuid Afrika te omschrijven en deze komt nu het meest voor in het land. Het is zo beangstigend volgens de MSM dat het nog veel meer beangstigend is dan de al beangstigende Britse versie. De versie die de kerst voor veel Britten goed heeft bedorven.

Opeens schieten het aantal gevallen in Zuid-Afrika omhoog van 3.000 per dag in begin december naar meer dan 9.500 per dag. Dit terwijl nu 90 procent van de gevallen is “besmet” met de 501.V2 virusvariant.

Net zoals bij ons bij de uitrol van 5G is het aantal “besmettingen” met corona de lucht in schoot, zo gebeurt dat nu in het enige land op het Afrikaanse continent waar sprake is van commerciële 5g.

5g in Zuid Afrika

Ook de gebieden in Groot-Brittannië waar de mutatie van het virus voor kwam was in het gebied waar Londen en omstreken zich bevindt. Het hart van de nieuwe 5G technologie in het land.

Maar, gelukkig werken de vaccins goed tegen alle varianten van het virus aldus de officiële verwachtingen. Niet dat dit ooit op welke manier dan ook is of zal worden getest, maar een kniesoor die op dat soort futiliteiten let.

Op dit moment weet helemaal niemand wat al die vaccins wel of niet doen, want er wordt nu weliswaar flink ingespoten, maar het enige wat dat tot nu toe heeft opgeleverd is een scala aan bijwerkingen en steeds meer mensen in de zorg die zeggen de vaccinatie niet te zullen nemen.

Al met al komt de wereld aardig in een staat van totale hysterie waar niemand nog …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cor dist

Vaccin toeval? Hydroxychloroquine fabriek gaat op mysterieuze wijze in vlammen op

57e8dd434355a414ea898675c6203f78083edbe25655744d762b7b 640 global warming

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan