in

Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie

via Xandernieuws.net

Nu in Amerika de helft en in Israël driekwart van de bevolking heeft aangegeven waarschijnlijk of zeker geen Covid te gaan halen, en het erop lijkt dat ook in Europa vele tientallen procenten er niet aan willen beginnen, lijkt de elite haast te hebben gekregen, en wordt nu al gezaaid met de al zo lang voorspelde Covid mutatie, die ‘natuurlijk' nog veel besmettelijker en gevaarlijker zou zijn.

Maar geen nood, binnenkort volgt vermoedelijk de mededeling dat de Covid-19 ook heel goed tegen het gemuteerde virus helpen.

Weer moeten we het doen met zogenaamde ‘besmettingen'. Als die met dezelfde PCR-test zijn vastgesteld, dan weten we nu al dat ook deze aantallen volkomen uit de lucht zullen worden gegrepen. en andere landen in Europa hebben inmiddels hun grenzen geheel of gedeeltelijk gesloten voor reizigers uit Groot Brittannië.

Paniekprogramma uit voorjaar wordt herhaald

Het complete paniekprogramma van begin dit jaar lijkt opnieuw voor onze ogen te worden afgedraaid. mogelijk om het snel toenemende aantal vaccin- en lockdown ‘twijfelaars' en ‘weigeraars' weer terug in de angst- en gehoorzaamheidsmodus te krijgen.

Deze keer is de ‘brandhaard' in , waar overigens al ongeveer een week geleden over werd bericht – inderdaad, precies samenvallend met het begin van de vaccinaties in het land.

Op 15 november berichtten we dat de ‘Britse overheid urgent AI software inzet om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken.' Het is alsof op de een of andere manier wist wat er aan zat te komen, en vaccinatieslachtoffers al van te voren het labeltje ‘Covid mutatie' gaf.

Lezers van een handjevol vrije media, zoals deze site, zullen daarom niet echt geschrokken zijn, al schatte ik op 14 december in ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin‘ dat het nog wel tot het voorjaar zou kunnen duren.

Maar het wordt er allemaal dus nog sneller doorgedrukt. Zomaar een greep uit enkele artikelen van de afgelopen tijd:

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Baantjescarousel: Asscher gaat vallen om toeslagenaffaire

Griekse zorgmedewerkers twijfelen net als de Nederlandse aan het Covid-19 vaccin en zullen het niet nemen