in

GroenLinks gaat Amsterdammers pesten met eigen faalbeleid rondom instortende kades: geen auto’s meer

Skitterphoto / Pixabay

De gemeente Amsterdam heeft het beheer de kades in de stad jarenlang laten liggen. Maar nu moeten de inwoners van de stad ervoor boeten, vindt GroenLinks.

Die mogen niet meer met auto’s rijden, terwijl de gemeente zélf de boel heeft laten verslonsen.

Het is weer eens tijd om de inwoners van Amsterdam te pesten! Ja, dat is het zo’n beetje elke dag voor het B&W-college van de stad, maar vandaag hebben ze het wel héél bont gemaakt. Ditmaal moeten complete kades autovrij worden gemaakt, omdat ze dreigen in te storten.

Inwoners die gewoon naar hun werk willen worden zo de dupe, want wie heeft die kades moeten onderhouden en dat de afgelopen jaren slechts gebrekkig gedaan?

Precies. De Gemeente Amsterdam zelf. En sterker nog, het meeste zware verkeer dat over de kades rijdt komt van de gemeente zélf. Je kan dus niet alleen betogen dat de Gemeente Amsterdam nalatig is geweest pas anderhalf jaar geleden begonnen te zijn met het repareren van de instortende kades, maar ook dat de gemeente ze zelf gesloopt heeft.

En nu wil de regerende partij GroenLinks dus niet zichzelf sanctioneren voor dat faalbeleid, maar de burgers van Amsterdam:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goh we worden wakker: Grote fout ontdekt in de PCR coronatest

Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed