in , ,

Guerilla gestart tegen Europees parlement

Het zijn eigenaardige tijden mensen. Met veel bombarie werd bekendgemaakt dat er in een “terrorist” is aangehouden. Maar hadden we niet eerst de afspraak met zijn allen gemaakt dat niemand schuldig is totdat tegendeel bewezen is ? De media zet breed in en de autoriteiten kloppen zich op de borst.

Molenbeek is door de media uitgeroepen tot een broeinest van . Iedereen die hier woont is terrorist. De media zegt dat dus is dat ook zo.

Maar er wordt voorbijgegaan aan het feit dat alleen hier in België, in Molenbeek, de armoede groteske vormen aanneemt. Geen perspectief op een baan, en de huizen zijn spotgoedkoop. Dus dat heeft aantrekkingskracht voor armen om hier te huren. Nu dat gastarbeiders betreft en Tokkies ( in de goede zin van het woord) is het stempel GETTO snel gegeven.

Brussel verliest de controle en ze weten het, protesten in heel Europa, mensen gaan massaal de straat op in London, Lissabon, Madrid, Berlijn, Milaan en andere hoofdsteden. De grote afwezige is Nederland ! Wij protesteren vanachter de Ramplank en met behulp van het wapen democratie. Ook de Nederlanders willen minder Europa dan wel een uittreden uit deze monetaire Unie. Nu de Europese Unie zetelt in Brussel is het terrorisme argument uit de kast getrokken.

Mij doet het denken aan de beginjaren van de 2e wereldoorlog toen Joden overal de schuld van kregen. Dit resulteerde in uitingen en volkswoede. Nu dat zien we overal gebeuren met de gastarbeider en vluchtelingen. Zodra het moslims zijn zijn het terroristen. Dit wordt met de paplepel door de regeringen ingefluisterd middels media en andere beeldvorming. Jihadstrijders worden gemaakt in moskeeën, maar is dat wel zo ? De moskee is politiek correct, en een gebedshuis met als doel de cultuur en godsdienst te kunnen uitoefenen, ze hebben er geen belang bij om te laten plegen en de thuislanden in diskrediet te brengen.

Een groot spel om de macht resulterend in oorlog. De zondebok is de , want het enige wat deze doet is werken en zijn naar het thuisland sturen. Ooit gaan ze terug, want Nederlander of Belg ben je niet langer voor de lol. De elite wil meer, en nog meer geld en macht vergaren. Ze gaan over lijken. Hun spel: belangenverstrengeling, corruptie en veel desinformatie geven.

Zaventem aanslag

Allereerst, wie zijn die idioten die een aanslag plegen op hun eigen landgenoten ? Daarbij wil ik niet uit het oog verliezen dat er doden en gewonden zijn onder Belgen en andere nationaliteiten. Het zal je vader of moeder maar zijn die het slachtoffer is. Ik wil duidelijk maken dat dit echt gebeurt is, maar het geen terroristische aanslag is gepleegd door moslimextremisten. Deze aanslag is gepleegd door geheime diensten met hun afdelingen. Waarom ? Om U als burger nog meer te knechten voor het 4e rijk EUROPA. Het patroon is het volgende:

Frankrijk wil van gaddafi meer olie hebben, gadaffi weigert en wordt vermoord door agenten van de Franse geheime dienst. De Libiërs die in Frankrijk verblijven zijn geschokt. En uiten hun woede in de sloppenwijken te Parijs. Ineens zijn er 2 jaar later terroristische aanslagen in Parijs, begin: Charlie Hebdo, een noodlijdend krantje, wat gepubliceerd heeft dat het wel meevalt met de terrorisme dreiging. Een jaar erna goed georganiseerde aanslagen met 1e klas wapens en een militaire precisie. Hieruit kan men afleiden dat er para-militairen aan het werk zijn gezet. Welke mogendheid erachter zit ? In ieder geval geen landen die bestaan in de naam van het “as van het kwaad”

Nu zien we dat de daders ongrijpbaar zijn, en ineens is door de media Molenbeek op de kaart gezet. Toevallig wordt daar dan ook een “van de meest gezochte mensen” aangehouden. en zonder enige reden beschoten. Met een hoop tamtam wordt de verdachte schuldig verklaard door de media en autoriteiten. Was er niet zoiets als een proces met waarheidsvinding nodig ?

Iets zegt mij dat dit een afleiding is voor een nog grotere gebeurtenis. De burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam, voorziet geen aanslagen in Rotterdam. Hoe kan hij dat met zekerheid zeggen ? Hieruit blijkt dat de aanslagen op Zaventem niet geregisseerd zijn door de geheime diensten, maar een volksinitiatief is van hele boze Belgen. Uit de Europesche Unie. “We willen geen oorlog”, “We zijn vredelievende mensen die opkomen voor onze gestolen rechten”

Dit valt te lezen op diverse sociale media. In de reguliere media, geen woord erover, nieuws wordt klakkeloos overgenomen van de persdiensten ( Reuters, ANP). De zondebok ? Wederom het terrorisme en de moslims.

Hierdoor wordt het akkoord met Turkije naar de achtergrond gedrukt, het referendum op 6 april in Nederland ontmoedigt. Ook is er sprake van inboeten van voor de burger. De onzichtbare machthebbers verliezen hun greep, en daarom moet de angst weer regeren. Maar de burger is in verzet en gaat het niet langer nemen dat zijn rechten worden afgenomen en dat diezelfde burger als slaaf van het bedrijfsleven dient.

Bedenk geachte burger, U bent kanonnenvoer voor de machtigen en rijken op aarde, strijd voor Uw rechten en laat U niet langer bang maken. Het systeem van democratie is ten onder gegaan aan hebzucht, narcisme en nepotisme. De burger ziet dat in, die moet gestopt worden. Jammer is alleen dat de burger zich niet laat stoppen. Het is een kwestie van tijd want Europa wordt het toneel van bloederige querilla uitmondend in een wereldoorlog. Daarna gaan we verder, sterk uitgedund, maar zonder de Europese Unie. In een nieuwe rechtvaardige wereld !

Lees verder bij de Bron: Urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ziek: Scholieren in Nederland juichen vanwege aanslagen Brussel

Terreuraanslagen Brussel en Zaventem: Moet Angela Merkel voor oorlogstribunaal?