in

Hackersgroep AnonSec: “NASA is verantwoordelijk voor chemtrails”

Een groep hackers heeft gevoelige informatie van de NASA gestolen en dreigt die openbaar te maken, tenzij de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie openheid van zaken geeft over het manipuleren van het door middel van kunstmatige regen.

Hackersgroep AnonSec claimt sinds 2013 toegang te hebben gehad tot systemen van NASA. De groep wil alle informatie die zij heeft vergaard openbaar gaan maken. AnonSec beweert onder meer dat de NASA radioactief materiaal in de atmosfeer sproeit.

Zware metalen

Volgens AnonSec is de NASA betrokken bij verschillende complotten. Op Pastebin schreven de hackers:

lossen niet op, maar laten zo ver het oog reikt strepen achter in de lucht. Bovendien bevatten de aerosolen zware metalen en radioactief materiaal. Ze waaieren uit en vormen een waas die de hele hemel bedekt.

Om hun statement kracht bij te zetten, publiceerden de hackers een screenshot van een vlucht van een van de NASA die ze bijna hadden laten crashen. AnonSec nam de controle over van de drone, die data verzamelt voor wetenschappelijk onderzoek, en stuurde het toestel in de richting van de Grote Oceaan.

NASA ontkent

Oplettende medewerkers van NASA konden via een satelliet toegang krijgen tot de drone en voorkomen dat het peperdure gevaarte in de oceaan belandde.

Zelf ontkent NASA gehackt te zijn. Volgens het ruimteagentschap heeft AnonSec nooit de controle gekregen over de drone. In een verklaring zei de NASA alle aantijgingen verder te zullen onderzoeken.

In 2014 legde een 15-jarige hacker een computersysteem van de ruimtevaartorganisatie, waarmee onder meer wordt gecommuniceerd met het ruimtestation ISS, 21 dagen plat.

Lees verder bij de Bron: Silvia’s Boinnk!!!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verborgen suikers zijn de sjoemelsoftware in ons dagelijks eten

Dure zorg: Nederland scoort wel heel erg hoog inzake kankersterftes binnen Europa!