in , , , ,

Maar wat doet CNN nu: sproeien van zonverduisterende chemicaliën in de atmosfeer, hét antwoord op klimaatverandering! We hebben toch al chemtrails?

7518312384 d543fdea97 chemtrails e1468408624213

Maar hé, dit idee is toch allang werkelijkheid? Kijk dagelijks naar boven en je ziet een witte wolk-achtige dek i.p.v. strakke blauwe luchten. Er wordt ook wel gezegd dat de witte strepen, chemtrails juist voor opwarming zorgen.

CNN meldt het volgende: Dimming the sun: The answer to ?

Even een paar stukjes uit het verhaaltje.

Wetenschappers stellen een ingenieuze maar nog niet bewezen manier voor om de klimaatverandering aan te pakken: sproeien van zonverduisterende chemicaliën in de atmosfeer van de aarde.

Het onderzoek van wetenschappers van de universiteiten van Harvard en Yale, gepubliceerd in het tijdschrift Environmental Research Letters, stelt voor om een ​​techniek te gebruiken die bekend staat als stratosferische aerosol-injectie, waarvan wordt beweerd dat deze de snelheid van het broeikaseffect in tweeën zou kunnen verlagen.

De techniek houdt in dat er grote hoeveelheden sulfaatdeeltjes in de lagere stratosfeer van de aarde worden gespoten op hoogtes van wel 12 mijl. De wetenschappers stellen voor de sulfaten af ​​te leveren met speciaal ontworpen vliegtuigen op grote hoogte, ballonnen of grote scheepsgeschut.

Stratosferische aërosolinjectie zou het sproeien van sulfaatdeeltjes in de stratosfeer van de aarde met hoogtes van wel 12 mijl met zich meebrengen.

Ondanks dat de onontwikkeld is en er geen bestaand vliegtuig geschikt is voor aanpassing, zeggen de onderzoekers dat “het ontwikkelen van een nieuwe, speciaal gebouwde tanker met aanzienlijke laadvermogen mogelijkheden technisch noch moeilijk, noch onbetaalbaar zou zijn.”

Ze schatten de totale kosten van het lanceren van een hypothetisch systeem over 15 jaar rond de $ 3,5 miljard, met lopende kosten van $ 2,25 miljard per jaar over een periode van 15 jaar.

Hebben die strepen in de lucht van vliegtuigen toch iets te maken met het grote geheel? het wel, was vroeger niet.

Even door denken… Nu dit zo in het nieuws is, moet er meer achter zitten. Zo gaat het altijd tenslotte.

Ik zie weer de miljarden voorbij komen bij het stuk van CNN, er zal dus iemand weer rijk gaan worden. Dat weten we inmiddels van de global warming klimaatgekte, bedenkt ik me net dus dat de zon sowieso richting slaapstand cyclus gaat en dat betekend dus een afkoeling

Voila het heeft allemaal gewerkt, het klootjesvolk armer en een paar mensen rijker.

Met je NASA, Never An Straight Answer.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kanker 1543010102

Nederland heeft op één na hoogste kankersterfte in Europa, hoe komt dat? Wat doen wij anders dan de Belgen?

huizen 1543085179

Scheefgroei in onze samenleving: Middenklasse bezwijkt