in

Halsema en OM logen over BLM-demonstratie

Het (OM) in stelt na afloop van de BLM-demonstratie op de Dam op maandag 1 juni, waar massaal de 1,5 metergrens werd overtreden, niet betrokken te zijn geweest bij het besluit om daar niet op te treden.

Dat schrijft de Telegraaf donderdagavond.

Dat terwijl dit eerder wel door burgemeester Halsema als voorzitter van de driehoek aan de raad en media is gecommuniceerd. Dat blijkt uit nieuwe documenten die aan de krant zijn verstrekt na een beroep op de openbaarheid van bestuur (Wob).

Raadsleden willen opnieuw in debat met Halsema, die in het vorige raadsdebat een motie van wantrouwen aan haar broek kreeg.

Officier van Willem Nijkerk mailde op 5 juni, vijf dagen na de veelbesproken Dam-demonstratie, de volgende passage naar de rechterhand van burgemeester Halsema, veiligheidsambtenaar Pierre van Rossum:

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Britse regering overweegt een nieuw soort maatregel tegen migratie, huisvesting op afgelegen eilanden en olieboorplatforms

Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen flink hevige Covid symptomen