in

Britse regering overweegt een nieuw soort maatregel tegen migratie, huisvesting op afgelegen eilanden en olieboorplatforms

De Britse regering overweegt een nieuw soort maatregel om migratie tegen te gaan. In plaats van migranten in speciale centra onder te brengen, zou de regering oude veerboten en olieplatforms willen ombouwen.

Daarnaast kijkt de Britse regering ook naar enkele afgelegen eilanden. Zo hopen de Britten illegale migratie te ontmoedigen. Dat meldt onder andere HLN.

De minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel overwoog zelfs om oorlogsschepen te gebruiken. Verschillende hulporganisaties vinden dit plan echter volledig verkeerd.

Ze pleiten ervoor om de vluchtelingen veilig en legaal aan land te laten komen. Twee zeer verschillende manieren om de illegale vluchtelingroutes te bestrijden dus.

Wat de Britse regering zal doen, is nog niet besloten. Volgens het …

Lees verder bij de bron: Sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
4 maanden geleden

Ja hoor, veilig aan land te laten komen kan prima beste hulporganisaties, daarna als ze genoteerd zijn wie ze zijn enz afvoeren naar een afgelgen olieplatform oid, ik vind het een pria idee. 1x per week eten afgooien per helicopter en laat ze het maar uitzoeken. Goed idee om mgratie tegen te gaan, we zijn VOL!

D
4 maanden geleden

Mhh vol of niet die mensen worden door die elite hierheen gebracht dit zou je toch denken dat die mensen best dom zijn om dit te accepteren en mee te acteren.

vluchtelingen zijn voor mij mensen die uit oorlogsgebieden komen en dat is met deze mensen niet zo als de achterliggende gedachte en oorzaakweet …

Zo los je het migranten vraagstuk op ..
4 maanden geleden

Deze hele migratie stroom heeft niets met vluchtelingen en humaniteit te maken, maar zijn opgezet door partijen achter de schermen (de Khazarische maffia, NWO) om de EU cultureel en financieel kapot te maken om uiteindelijk een wereldregering te kunnen vormen. Het lijkt vergezocht, maar wie wat verder zoekt op internet vindt voldoende materiaal.
Deze mensen uit Afrika gaan in nog geen honderd jaar integreren en door het enorme verschil in cultuur en financiele positie komen als vanzelf spanningen in de samenleving. Precies wat de Khazarische maffia wil.

Afrika is een enorm continent dat praktisch niet wordt gebruikt. De rol die de elite uit de EU en de USA daar in het verleden daar hebben gespeeld is niet fraai. Maar de oplossing is natuurljk niet om mensen uit Afrika naar de EU te brengen.
Als het de EU ernst is om deze mensen te helpen dan brengen zij deze gelukzoekers terug naar Afrika en helpen zij met gereedschap en goederen om daar een bestaan op te bouwen. Nog beter is om de schade te verhalen bij de elite die de schade hebben veroorzaakt. Deze mensen uit Afrika zullen zelf een bestaan moeten opbouwen. Het westen kan alleen helpen bijvoorbeeld bij het opzetten van een niet corrupte regering. Dat is de enige zinnige oplossing waarbij die mensen en het westen zijn geholpen.

Shadow1100
4 maanden geleden

Wij hebben nog Rottum, Rottumeroog en Rottemerplaat in de aanbieding!

Benodigde coronadoden worden op bestelling geleverd

Halsema en OM logen over BLM-demonstratie