in

Britse regering overweegt een nieuw soort maatregel tegen migratie, huisvesting op afgelegen eilanden en olieboorplatforms

De Britse regering overweegt een nieuw soort maatregel om migratie tegen te gaan. In plaats van in speciale centra onder te brengen, zou de regering oude veerboten en olieplatforms willen ombouwen.

Daarnaast kijkt de Britse regering ook naar enkele afgelegen eilanden. Zo hopen de Britten illegale migratie te ontmoedigen. Dat meldt onder andere HLN.

De minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel overwoog zelfs om oorlogsschepen te gebruiken. Verschillende hulporganisaties vinden dit plan echter volledig verkeerd.

Ze pleiten ervoor om de vluchtelingen veilig en legaal aan land te laten komen. Twee zeer verschillende manieren om de illegale vluchtelingroutes te bestrijden dus.

Wat de Britse regering zal doen, is nog niet besloten. Volgens het …

Lees verder bij de bron: Sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Benodigde coronadoden worden op bestelling geleverd

Halsema en OM logen over BLM-demonstratie