in

Openbaar Ministerie registreert overtredingen krakende illegalen ‘We are here’ niet

Dienst Terugkeer en Vertrek heeft ook geen cijfers van uitzettingen

fotoblend / Pixabay

Het (OM) houdt geen registratie bij van de overtredingen van de hoofdzakelijk in opererende krakende illegalen van We are here.

Bovendien beschikt de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) van het ministerie van niet over cijfers met betrekking tot het aantal personen uit deze groep dat (gedwongen) uit is vertrokken.

Dat schrijft minister van Justitie Ferd () maandag aan de na vragen van de PVV.

De Amsterdamse fractie van Forum voor Democratie is furieus en wil opheldering van het college. Annabel Nanninga tegen TPO: “Dit is lachwekkende onzin.”

Geert Wilders cum suis vroeg drie maanden geleden opheldering toen bleek dat de krakende illegalen een gebouw van een legale migrantenkerk in Amsterdam hadden gekraakt.

De PVV'ers wilden concrete cijfers over de vervolging van deze groep die al jaren een spoor van kraken door de hoofdstad trekt. Maar die cijfers zijn er niet, schrijft Grapperhaus:

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vennootschapsbelasting in Europa: wel voor de kleintjes, niet voor de multinationals

Scheepvaart blijkt veel vervuilender dan gedacht