in

Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen flink hevige Covid symptomen

52e8dc414a53ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784a70267dd69748 640 vaccinatie

De proefpersonen die deelnemen aan de klinische testfase van Moderna en blijken zware van het Covid-19 te krijgen, zoals het mainstream kanaal CNBC nu meldt.

Vijf van de vijf willekeurig geïnterviewde vrijwilligers kregen onder meer hoge koorts, benauwdheid, zware hoofdpijn, spierpijn en uitputtingsverschijnselen. Iedereen die nu deze symptomen krijgt en zich bij een arts meldt, krijgt hoogstwaarschijnlijk de diagnose ‘Covid-19'.

Wat krijgen gezonde mensen dan voor diagnose als ze precies dezelfde symptomen krijgen door het vaccin dat hen juist hiertegen zou moeten beschermen? Ook Covid-19? ‘Puur toeval meneer, dit kan onmogelijk door het vaccin komen?'

‘Acute krankzinnigheid' zou naar onze mening beter passen – immers, wie is zo gek om zoiets in je lichaam te laten spuiten?

Luke Hutchison, een 44 jaar oude kerngezonde bioloog uit Utah, werd 's nachts rillend van de koorts wakker nadat hij met Moderna's mRNA vaccin was ingeënt. Een andere vrijwilliger die het vaccin van concurrent Pfizer had gekregen, overkwam precies hetzelfde.

Na de tweede dosis rilde hij zo hevig, dat hij een tand brak.

Hoge koorts, benauwdheid, zware hoofdpijn, spierpijn en uitputtingsverschijnselen zijn slechts enkele van de symptomen die vrijwilligers van de klinische testfasen kregen. Volgens CNBC zouden de deelnemers desondanks hebben gezegd dat dit ‘het waard was'.

Maar waarvoor? Voor een extreem opgeklopte fake pandemie, die zeker voor mensen onder de 70 allang weer voorbij is?

Hutchison, die uit overtuiging meedeed omdat hij zegt zo ‘pro-science' en ‘pro-vaccin' te zijn, had weliswaar bijwerkingen verwacht, maar niet zulke hevige. Gelukkig was hij na ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
46489423995 dc0077f97a femke halsema

Halsema en OM logen over BLM-demonstratie

17175456175 3e272e795f asielzoekers

Walgelijk: ‘Uitgehuwelijkte meisjes onderweg naar Nederland’