in ,

A match made in hell: Het Duitse farma- en chemieconcern Bayer brengt bod uit op Monsanto

10235486783 968a3afda1 monsanto e1425812300884

De geheime en ook chemische oorlog tegen de bevolking van deze planeet, begonnen door IG Farben, is gaande tot op de dag van vandaag.

Het Duitse farma- en chemieconcern Bayer heeft een ongevraagd overnamebod gedaan op de Amerikaanse producent van onder andere landbouwchemicaliën, Monsanto.

Soms zie je berichten waarvan je instinctief weet dat dit slecht nieuws is voor de wereld.

Monsanto op zich is al een monster van een bedrijf, maar wanneer ze op de nominatie staan om te worden overgenomen door de erfgenamen van IG Farben is er reden om bezorgd te worden. A match made in hell!

Er zijn helaas nog maar weinig mensen die echt het grotere beeld zien aangaande waar we als bevolking mee te maken zullen krijgen.loesje-monsanto-1

De nationale overheden die we nu in naam nog hebben, zullen volledig buitenspel worden gezet door grotere federale dictatoriale overheden zoals de Europese Unie en de Verenigde Staten van Amerika.

Deze federale overheden bestaan grotendeels uit gekochte of gechanteerde politici die vaak niet eens worden gekozen en die de belangen van de grote ondernemingen vertegenwoordigen.

Het zijn dan ook de eigenaren van de grote ondernemingen die het bestuur van deze wereld zullen vormen. Om dat te kunnen bewerkstelligen moeten handelsverdragen zoals TTIP er doorheen worden geramd.

Nu weer even terug naar het nieuws:

Het Duitse farmacie- en chemieconcern Bayer heeft een ongevraagd overnamebod gedaan op de Amerikaanse producent van landbouwchemicaliën Monsanto. Dat maakte Monsanto, dat een marktwaarde heeft van 42 miljard dollar, donderdag bekend.

De financiële details van het bod werden niet verstrekt. Eerder al stelden ingewijden dat de twee bedrijven gesprekken voerden over een samengaan. Een overname zou leiden tot ‘s werelds grootste producent van landbouwchemicaliën en zaden.

Je kunt er (Monsanto) vergif op innemen dat, hoewel men zegt dat er nog niets zeker is, deze deal doorgang zal gaan vinden.

Waarom deze deal doorgang zal vinden, wordt duidelijk wanneer je het volgende stuk leest uit een eerder artikel en wanneer je een klein beetje wakker bent, zullen ook bij jou de koude rillingen je over de rug lopen:

Er was eens….. in Duitsland een industriële groep met de naam IG Farben. Destijds de grootste chemische/farmaceutische octopus in de wereld. Tijdens het begin van de Tweede Wereldoorlog reisde de auteur van het boek “The Devil’s Chemist”, Josiah DuBois, naar Guatemala en kwam terug met de mededeling dat het land een volledige dochteronderneming van Farben was.

Dit farmaceutisch imperium was en is één van de grote krachten achter de Europese Unie. Het is niet bij toeval dat dit soort bedrijven zoveel macht hebben. Ze beheersen niet alleen de hele medische wereld, het zijn politieke planners. Dit is ook waarom en hoe Big Pharma zo naadloos aansluit bij wat wij noemen De Nieuwe Wereld Orde.

Het doel om ieder mens in een “van de wieg tot het graf” (cradle to grave) systeem te diagnostiseren met ziekte en vervolgens te behandelen met giftige “medicijnen” is onderdeel van een groter doel: het met opzet verzwakken van de bevolking. Dit is een politiek doel en maakt het onder controle houden van bevolkingen gemakkelijker.

Farben met haar dochterondernemingen Bayer, BASF en Hoechst, had als doel één Europa gedomineerd door Farben. Dat was de reden dat Hitler aan de macht kwam. Toen dit plan uiteindelijk mislukte was het niet van tafel, het kreeg een nieuw (economisch) jasje, één die uiteindelijk de Europese Unie werd. Het was dan ook geen toeval dat de eerste voorzitter van de Europese Commissie de Nazi advocaat Walter Hallstein was. Zijn baan tijdens de oorlog was het plannen van een Europa na de oorlog.

Na WO II werd Farben opgebroken in verschillende bedrijven zoals Bayer, BASF en Sanofi. Maar, ook deze losgemaakte segmenten volgen nog trouw de agenda van Farben. Zo werkt BASF nauw samen met Monsanto en is Sanofi marktleider in onderzoek naar vaccinaties.

Het originele Farben had een droom. Haar leidinggevenden en wetenschappers geloofden dat ze tezijnertijd alles synthetisch in een laboratorium konden produceren en op deze manier de wereldindustrie domineren. Die droom is nooit verdwenen. Vandaag de dag zien ze het manipuleren van genen als middel naar het doel.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hillary Clinton exposed, The new Clinton chronicles

ef34b60e2bf01c3e81584d04ee44408be273e4d118b9144396f8 640 toezichthouder

Snapt u het nog: Geen agent, wel een wapenstok, uniform, pepperspray en handboeien