in

Naast klassenjustitie hebben we nu dus ook rassenjustitie

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Van depolitieke processen tegen Geert Wilders en Richard de Mos, de zaken-Poch en -De Roy van Zuydewijn tot het handjeklap van het door en door gepolitiseerde Openbaar Ministerie met geweldsoproeper en opruier Akwasi.

Aan de ene kant worden mensen belachelijk hard aangepakt en maatschappelijk buitenspel gezet en aan de andere kant mag je doen en laten wat je wil, je krijgt immers toch geen straf.

Liever gezegd, je wordt op het schild gehesen als held en krijgt van de NPO als kers op de taart een prijs voor je zogenaamde strijd. Die rechtsongelijkheid is wel het grootste peiler onder de huidige gedachtedictatuur.

Naast klassenjustitie hebben we tegenwoordig ook rassenjustitie. Waar je als rechtse blanke man heel erg moet oppassen met wat je zegt kan je als linkse donkere man met geweld dreigen alsof het gelegitimeerd is. En na de vrije aftocht van de eerder genoemde Akwasi blijkt het inderdaad voor hen gelegitimeerd.

Dusdanig dat die andere schandvlek van deze op polarisatie aansturende “nieuwe Nederlandsers”, Jerry Afriyie, het nog eens dunnetjes over doet in een stukje in het voormalige verzetsblad Het Parool, nu vooral een dagblad gevuld met een anti- sentiment.

“Als ik Zwarte Piet tegenkom, sla ik hem knock-out. Als nog een witte persoon mij racistisch bejegent, eindigt die in het AMC”, staat te lezen in het hoofdstedelijk suffertje. Dus weer wordt er gedreigd met geweld.

…..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sleepwet: Overheid gebruikt truc om iedereen verdacht te maken

Het gave Nederland staat inmiddels bekend als ‘postkantoor van de drugs’