in , , , ,

Het was een kwestie van tijd: Blanke autochtonen integreren niet goed!

e032b90e2bf21c3e81584d04ee44408be273e7d21db7134293f7 640 asielzoekers

In de grote steden is het al een feit, op het platteland zal het nog wat langer duren, maar de autochtone witte bewoner is een minderheid aan het worden.

En volgens een Nederlandse hoogleraar wordt het daarom ook de hoogste tijd dat de autochtone bevolking leert goed te integreren.

De lang verwachte natte droom van de elite begint uit te komen. Datgene wat generaties lang als normaal werd beschouwd, is langzaam maar zeker aan het afbrokkelen door de gedwongen vermenging van allerlei culturen.

In dat kader worden er een aantal wapens ingezet zoals feminisme, immigratie en politieke correctheid. Het doel is het volledig vernietigen van de originele gezinsstructuren van vader, moeder en kinderen en dit te vervangen door een gedwongen multiculturele maatschappij waarbij niemand nog weet wie wat of wie is en kinderen door de staat worden opgevoed.

Al jarenlang schrijven wij over dit proces dat steeds verder gaat en dat nu aan een volgende fase begint, waarbij de autochtone originele bevolking moet worden geleerd hoe ze in eigen land moeten gaan integreren.

Dat zegt Maurice Crul, hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Crul doet al vijfentwintig jaar onderzoek naar migratie en integratie en start dit najaar een groot onderzoek, deze keer niet naar migrantengroepen, maar naar ‘witte autochtonen’.

“In Amsterdam is het al zover: daar is deze groep een minderheid. Nog maar één op de drie jongeren onder de vijftien is van Nederlandse afkomst”, zegt Crul. “Als je wilt weten hoe de integratie gaat, moet je ook naar die groep kijken. Wie past zich aan wie aan als er geen meerderheid meer is?”

Natuurlijk is dit koren op de molen van de Europese Unie die tenslotte wordt gedreven door het beruchte Kalergiplan dat zegt dat dit continent een groot vermengd sub ras moet worden, zodat deze kudde straks iedere identiteit kwijt is en gemakkelijk onder controle is te houden.

Met een team van acht onderzoekers gaat Crul onderzoek doen in zes grote Europese steden: Rotterdam, Amsterdam, Frankfurt, Antwerpen, Malmö en Wenen. Voor het onderzoek, dat vijf jaar gaat duren, kreeg hij een bedrag van 2,5 miljoen euro van de European Research Council. Nooit eerder werd naar dit onderwerp onderzoek gedaan.

De conclusie van dit alles is dan ook:

Autochtonen moeten eraan wennen: ze veranderen van de dominante meerderheid in een van de minderheden. In grote steden leeft ‘wit van Nederlandse komaf’ al als minderheid naast klassieke migrantengroepen als Surinamers, Antillianen, Turken en Marokkanen en nieuwkomers uit westerse landen. Ook in middelgrote steden wordt dit de realiteit. Net als mensen met een migratieachtergrond moeten autochtonen hun plek vinden en integreren in de nieuwe, diverse stad.

Het lijkt een sciencefiction verhaal, maar dit is Nederland anno 2017. De originele bewoner moet proberen zijn eigen plek te vinden in een maatschappij die wordt overgenomen door andere culturen.

Op het moment dat de door de elite gevreesde “blanke man” een minderheid is geworden en door andere wapens is gereduceerd tot een onherkenbaar wezen, dan vormt deze geen enkel gevaar meer en kan de grote gemengde kudde gemakkelijk onder controle worden gehouden.

Eén van de andere machtige wapens die daarvoor worden gebruikt is het feminisme, een concept dat afkomstig is van de Rockefellers. Iemand die dit direct van de bron heeft vernomen is de inmiddels overleden filmproducent Aaron Russo.

Het is ruim 10 jaar geleden dat Aaron Russo een interview had met Nicolas Rockefeller, een telg uit de Rockefeller-dynastie. De beide mannen konden goed opschieten met elkaar en uiteindelijk ontstond er een soort vriendschap tussen hen. Deze relatie werd uiteindelijk zódanig open, dat Rockefeller heftige onthullingen deed, die later in een grim daglicht kwamen te staan. Daarnaast bood hij Russo ook nog een baan aan bij de ‘Council for Foreign Relations’; een dubieuze club die al lang in een verdacht daglicht staat als een bolwerk van krachten-achter-de-schermen.

video is verwijderd

 

 

Het vernietigen van het gezin en zorgen dat de kinderen zo vroeg mogelijk onder controle van de staat komen te staan.

Kijk en luister naar de woorden van de Amerikaanse professor Melissa Harris-Perry die doodleuk durft te beweren dat je kinderen niet van jou zijn, maar toebehoren aan de gemeenschap, de staat.

https://youtu.be/sDWkYpADpOU

 

Het gezin verdwijnt en de controle over de eigen kinderen zal langzaam maar zeker ook verdwijnen. Als laatste zal de autochtone bevolking gaan verdwijnen en opgaan in de multiculturele hutspot.

Volgens Crul is de oude idee van integratie door allochtonen daarbij een archaïsch concept geworden en dus volledig achterhaald. “Witte Nederlanders moeten aan dit idee wennen. Zo kan een Turkse Nederlander je nieuwe leidinggevende worden. Of je kind is in de minderheid op school. Dat is de nieuwe realiteit waar de oude ‘dominante meerderheid’ mee geconfronteerd gaat worden. En dat kan schuren.”

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU terror threat 634693 1

Duitse minister voorkwam persoonlijk de deportatie ( uitzetting) van moslimterrorist kerstmarkt Berlijn

Clinton Epstein Pedophile Coverup Contributions copy

NBC: Clintons ministerie ‘stopte pedofilie in doofpot om schandalen te voorkomen’