in , , , ,

Het weekend beginnen we met Nigel Farage: Unseen shocking footage, Europe is burning

europe burning

https://www.youtube.com/watch?v=xgV9clS5iG8

De Duitse heeft zich uitgesproken voor het scheiden van vluchtelingen naar geloof, nu het in asielzoekerscentra geregeld tot confrontaties komt. De politie zit aan de grens van wat zij nog aankan, zo zei vakbondsbestuurder Jörg Radeck in de krant Die Welt.

Bij een vechtpartij tussen twee rivaliserende groepen in een asielzoekerscentrum in het West-Duitse Calden raakten afgelopen zondag veertien mensen gewond. Vrijdag ontstond in een noodopvang in Leipzig weer een massale knokpartij na onenigheid over wie het eerst naar de wc mocht. De vluchtelingen, onder wie ërs en Afghanen, sloegen op elkaar in met stokken, tafelpoten en bedden.

De Duitse politie is ondertussen letterlijk radeloos. Men kan het werk niet meer aan en alle beschikbare politie- eenheden houden zich nog uitsluitend bezig met winkeldiefstallen, berovingen zoals straatroof, en fysieke mishandelingen. Het is een verhaal zonder einde. Collega's zijn volledig opgebrand en er is niet voldoende personeel. Wanhopige politieagenten zeggen bovendien dat zware criminele delicten die door worden gepleegd niet geopenbaard mogen worden aan het grote publiek, zo publiceerde ‘Nachthemel' in bewijsvoering, nog pas een week eerder.

De woede is groot, erg groot, Europa- breed. Een doodnormale inwoner van Parijs besloot derhalve dat het tijd werd dat heel Europa met eigen zou kunnen zien wat hen staat te wachten indien de islamitische vluchtelingenstromen naar Europa niet worden gestopt. Hij startte daarom met het plaatsten van reallife filmpjes op over ‘de islamisering van Parijs'. Omdat zijn leven hierdoor niet langer meer zeker zou zijn nam hij hiervoor de alias “Maxime Lepante” aan.

Lees verder bij de Bron: Nachthemel

En als cadeautje ‘de islamisering van Parijs'

is verwijderd

 

Prettig weekend!

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6110613189 324324e666 permafrost

Russen vinden 3,5 miljoen jaar oude bacterie die sleutel lijkt tot gezond leven

14425582167 6c684f3a50 assielzoeker e1443806369584

Steeds hogere eisen stellen: Ontevreden asielzoekers verlaten noodopvanglocatie