in

Hier betalen we dus belasting voor: slechts 1 op de 10 inbraken opgelost

5556314969 e41f117854 inbraak1

Het aantal inbraken daalt, maar de politie lost steeds minder inbraken op. Slechts tien procent. En dan moet de inbreker nog gepakt en veroordeeld worden. Al jarenlang is Nederland een echt inbrekersparadijs. De Nationale Politie is namelijk zwaar onbemand. En in 2015 besloot de top van de organisatie om misdaadbestrijding maar gewoon helemaal af te schaffen.

Dat proberen ze zelf nog weg te wuiven. Dat ze veel meer hebben aan de ‘ogen en oren’ van burgers dan aan honderd extra agenten. Toegegeven, ‘let zelf op’ klinkt als een stuk rationeler dan ‘leg je waardevolle spullen alvast klaar voor inbrekers’. Maar wij zijn persoonlijk toch meer van de getrainde ogen en oren van honderd extra agenten, dan er op vertrouwen dat de buren toevallig wat gezien hebben.

We betalen in dit land onder andere belasting aan de overheid, omdat we er op vertrouwen dat de overheid daarvan een effectieve, goed getrainde en dienstbare politiemacht van op poten zet.

Lees verder via GeenStijl

ga vooral door met die  buurt groepjes op te richten…

 

Photo by Jan Slangen cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
f2ade07eece60bcc 640 cash

Frankrijk verbiedt contant geld vanaf €1000

8604002636 36ffe03239 injectie naald

Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken