in

Hoe banken uw spaargeld stelen en hun personeel ontslaan

Gisteren maakte ING bekend 1700 full time banen te gaan schrappen plus nog eens 1075 deeltijdbanen. Eerder kondigden Rabobank en ABNAmro ook al ontslagen aan en bovendien verloren ook in 2011 en 2012 al duizenden mensen hun baan bij ING. Als reden voor de massa-ontslagen wordt door de aangevoerd dat er steeds meer gebankierd wordt via internet.

De digitalisering wordt door de banken zelf zwaar gestimuleerd en het is dan ook precies wat ze willen. Het nog altijd niet 100% veilige internetbankieren is de klant steeds verder opgedrongen. Banken hebben de service aan de balie jaar na jaar verminderd tot er uiteindelijk geen service meer over was.

Dankzij de opkomst van het pinnen wordt er [cash geld] ook steeds minder vaak mee betaald. En mede als gevolg daarvan halen banken steeds meer pinautomaten weg waar klanten contant geld kunnen opnemen. Niet geheel toevallig past het verdwijnen van contant geld naadloos in de strategie van de banken om de klant zijn geld afhandig te maken zonder zelf enig risico te lopen.

De bank-parasiet toont zijn ware kleuren. Beslag leggen op al het geld in de samenleving, zonder iets toe te voegen aan de samenleving. Het zijn dus vampieren die al het bloed uit de samenleving zuigen. Gelegaliseerde .

Meer hier.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via JSchueller2


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Siep
3 jaren geleden

Opgedrongen !!! Door de strot geduwd.
Diefstal ??? Vooral burgers die nog handmatig betaald wordt op, grove wijze bestolen -met behulp van justitie.
Zo houdt men/ betalingen en afschrijvingen expres langer achter en met hulp van slimme software worden burgers bestolen.
……..En daar is die weer !!! .
Die SNOR -75 jr. eerder heeft er echt veel vergeten

Kijktip, Willem Middelkoop: Patronen van bedrog – echte belangrijke verhalen blijven verborgen

Bitcoin-betalers eenvoudig te ontmaskeren